

Την αντίδραση του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση προκάλεσε η κατάθεση στην Βουλή, από τον Άδωνι Γεωργιάδη φωτογραφίας όπου εικονίζεται ο Αλέξης Τσίπρας σε διαδηλωση με πανο κατά του έργου του Ελληνικού, την οποία ο Γ. Ραγκούσης καταγγέλει ως προϊόν μοντάζ .
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής
«Υπάρχει μια καταγγελία η οποία έχει αυτή τη στιγμή διακινηθεί σε όλο το διαδίκτυο.
Πρέπει να ενημερώσετε τον κ. Γεωργιάδη ότι η φωτογραφία που μας έδειξε προηγουμένως, που κατέθεσε μάλιστα και στα πρακτικά, που εμφανίζει τον κ. Τσίπρα να κρατά ανάμεσα σε άλλους ένα πανό καταγγέλλεται ως μοντάζ, ως fake news και ως ψευδέστατο.
Πρέπει να τον ενημερώσετε τώρα σας παρακαλώ πολύ, διότι αν είναι όντως έτσι, τότε ο κ. Γεωργιάδης πρέπει να γυρίσει πίσω, να ανακαλέσει αυτή τη καταγγελία, να ζητήσει συγγνώμη και να παραδεχθεί την απρέπεια την οποία διέπραξε. Πρέπει να το κάνει τώρα».
Σχετικά Νέα
ΠΑΣΟΚ: Αλλαγή του τρόπου αποζημίωσης των ασφαλισμένων υγείας με την ανοχή της κυβέρνησης στην ασύδοτη κερδοσκοπία
Κοινή δήλωσηέκαναν η Μιλένα Αποστολάκη, Βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών – υπεύθυνη Κ.Τ.Ε. Οικονομίας, και.
Σ.Κασσελάκης: «Δεν τίθεται θέμα συγχώνευσης με την Πλεύση Ελευθερίας»
Εξηγήσεις για την πολιτική σύμπλευση με την Πλεύση Ελευθερίας για την υπόθεση των Τεμπών,.
Δ. Αναγνωστόπουλος: Μέσα στον Μάιο θα είναι έτοιμος ο προσωπικός αριθμός – Θα διορθώσει τυχόν λάθη στα μητρώα του καθενός
«Ο προσωπικός αριθμός δεν είναι ένας ακόμα αριθμός που βγαίνει για κάποια συγκεκριμένη χρήση..
Συνάντηση του ΥΠΕΝ Σ. Παπασταύρου με το μέλος του Κογκρέσου Αντιπρόεδρο της Υποεπιτροπής Ενέργειας, Randy Weber
Οι έρευνες υδρογονανθράκων στην Ελλάδα και η ενεργειακή ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου συζητήθηκαν.