

Για αθέτηση προεκλογικών υποσχέσεων του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη, κάνει λόγο ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης με αφορμή την «παρέμβαση» με τρικάκια και συνθήματα που πραγματοποίησε ομάδα αντιεξουσιαστών, μέσα στο πολυκατάστημα «The Mall Athens» στο Μαρούσι.
«Μετά τις νέες σημερινές παρεμβάσεις αντιεξουσιαστών στο Mall στο Μαρούσι και στην Κηφισιά, δεν αποδεικνύεται μόνον η αθέτηση ακόμη περισσότερων προεκλογικών υποσχέσεων του κ.Μητσοτάκη. (Στη συγκεκριμένη περίπτωση ότι θα τελείωνε αυτά τα φαινόμενα στις 8 Ιουλίου).»
» Αποδεικνύεται και η φαιδρότητα των προεκλογικών υποσχέσεων του κ.Μητσοτάκη» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Ραγκούσης.
Μετά τις νέες σημερινές παρεμβάσεις αντιεξουσιαστών στο Mall, δεν αποδεικνύεται η αθέτηση περισσότερων προεκλογικών υποσχέσεων-ότι θα τελείωνε αυτά τα φαινόμενα στις 8 Ιουλίου-του κ.Μητσοτάκη.
Αποδεικνύεται κάτι χειρότερο. Η φαιδρότητα των προεκλογικών υποσχέσεων του κ.Μητσοτάκη. pic.twitter.com/XHxz2asroy— Giannis Ragkousis (@gragkousis) December 28, 2019
Σχετικά Νέα
Νέα Αριστερά: Η σημερινή δήλωση του κ. Μητσοτάκη είναι μια απελπισμένη επιχείρηση να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τη δημοσκοπική κατάρρευση
«Η σημερινή δήλωση του κ. Μητσοτάκη δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια απελπισμένη επιχείρηση.
Κ. Χατζηδάκης: Ωφελούνται 2,5 εκατ. Έλληνες από την ανάπτυξη και τις μεταρρυθμιστικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης
Ο Κωστής Χατζηδάκης σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 μεταξύ άλλων τόνισε ότι από την.
Κ. Βελόπουλος: «Η Κυβέρνηση ληστεύει τους πολίτες για να χρηματοδοτεί ολιγάρχες»
Τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού μετά τη δημοσιοποίηση του υψηλού πρωτογενούς πλεονάσματος που κατέγραψε η.
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Κοροϊδία τα μέτρα που ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός
«Ο κύριος Μητσοτάκης, πριν από 15 χρόνια δήλωνε ότι δεν έχει χρειαστεί ποτέ να.