

Τον γύρο των social media κάνει τις τελευταίες ώρες ένα απόσπασμα από την τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ στην Βουλή. Ο Γιάννης Ραγκούσης έκανε ένα ιδιαίτερα καυστικό σχόλιο για το… Μουντιάλ και το ενδεχόμενο να ήταν διοργανώτρια αρχή η Ελλάδα, ενώ κάπου μπλέχτηκαν η υπόθεση των παρακολουθήσεων και ο Λιονέλ Μέσι.
«Αν ήσασταν εσείς η διοργανώτρια αρχή, δεν θα υπήρχε ούτε μία στο εκατομμύριο πιθανότητα να έπαιρνε το Μουντιάλ η Αργεντινή, γιατί ο διαιτητής θα ήταν πιασμένος, θα είχατε βάλει την ΕΥΠ να τον παρακολουθεί και θα είχατε βάλει τον ποδοσφαιρικό Ντογιάκο και Γεωργιάδη να απειλήσει τον Μέσι, άσε που θα είχατε κανονίσει παρέμβαση στο VAR μέσω Predator». Αυτό είπε από το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης.
Στον ίδιο καυστικό τόνο του απάντησε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. «Προσεγγίζετε το Παγκόσμιο Κύπελλο,τον τελικό και τον Μέσι, με όρους β´ Τοπικού, γιατί οι πολιτικοί σας ορίζοντες μέχρι εκεί φθάνουν» είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στην τοποθέτηση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Σχετικά Νέα
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Κοροϊδία τα μέτρα που ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός
«Ο κύριος Μητσοτάκης, πριν από 15 χρόνια δήλωνε ότι δεν έχει χρειαστεί ποτέ να.
Γ. Γεραπετρίτης: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βούλγαρο ομόλογό του – Τι συζητήθηκε
Τηλεφωνική συνομιλία είχαν ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης με τον Βούλγαρο ομόλογο του.
Δ. Σταμενίτης: Ανακοίνωσε εναέρια αντιχαλαζική προστασία για τις δενδροκαλλιέργειες σε Κοζάνη και Φλώρινα
Την επέκταση των μέτρων εναέριας αντιχαλαζικής προστασίας για τις περιοχές Αμυνταίου Φλώρινας και Κοζάνης.
Ν. Δένδιας: Με την «Ατζέντα 2030» δημιουργούμε ένα ευρύτερο σχέδιο προβολής ισχύος ως πολιτική συνολικής άμυνας
«Υλοποιούμε τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση, την “Ατζέντα 2030”, στις Ένοπλες Δυνάμεις. Δημιουργούμε τις αναγκαίες προϋποθέσεις.