

«Το ξεκάθαρο μήνυμα που έχουμε στείλει προς όλες τις κατευθύνσεις είναι ότι δεν θα δεχθούμε σε καμία περίπτωση αμφισβήτηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων», επισήμανε ο Γιάννης Πλακιωτάκης, με αφορμή τη σύγκρουση των φορτηγών πλοίων στα ανοικτά της Χίου.
«Από την πρώτη στιγμή και ως Λιμενικό Σώμα και ως Ένοπλες Δυνάμεις, εμφανίσαμε μία μέγιστη επιχειρησιακή ετοιμότητα και αποφασιστικότητα και στείλαμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι η Ελλάδα έχει θαλάσσια σύνορα και τα προστατεύει με αποτελεσματικότητα. Το ξεκάθαρο μήνυμα που έχουμε στείλει προς όλες τις κατευθύνσεις είναι ότι δεν θα δεχθούμε σε καμία περίπτωση αμφισβήτηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ και πρώην υπουργός Ναυτιλίας στην εκπομπή «Καλημέρα» του ΣΚΑΪ.
«Γι’ αυτό τα τελευταία χρόνια έχουμε προχωρήσει, ειδικά στο Λ.Σ., στο μεγαλύτερο εξοπλιστικό πρόγραμμα, με προϋπολογισμό πάνω από 600 εκατ. ευρώ», πρόσθεσε.
Σχετικά Νέα
ΥΠΕΞ: Χαιρετίζει τον διορισμό του Γιοχάνες Χαν για το Κυπριακό από την Κομισιόν
Η ελληνική κυβέρνηση χαιρέτισε τον διορισμό του Γιοχάνες Χαν ως Ειδικού Απεσταλμένου της Προέδρου.
Ερώτηση 8 γαλάζιων βουλευτών στον υπουργό Εσωτερικών
Κοινοβουλευτική ερώτηση προς τον υπουργό Εσωτερικών, Θεόδωρο Λιβάνιο, κατέθεσαν 8 βουλευτές της ΝΔ, με.
Υπ. Δικαιοσύνης για εταιρείες offshore: Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα
Ανακοίνωση -απάντηση εξέδωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης αναφορικά με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη.
Στ. Παπασταύρου: “Σεβόμαστε τις αποφάσεις του ΣτΕ – Στόχος μας να ξεκινήσει η οικοδομική δραστηριότητα με ασφάλεια δικαίου”
“Η κυβέρνηση της ΝΔ προχωρά σε μια ιστορική πολεοδομική μεταρρύθμιση, την τελευταία πιο εκτεταμένη.