

Το λιμεναρχείο Σύμης επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης.
«Στα στελέχη του Λιμενικού στο Αιγαίο ανήκει και αξίζει ένα διπλό ευχαριστώ.
Πρώτον, γιατί με την υπερπροσπάθεια τους, ημέρα και νύχτα, προστατεύουν αποτελεσματικά τα θαλάσσια σύνορα μας. Όπως γνωρίζετε οι μεταναστευτικές ροές έχουν μειωθεί πάνω από 80%.
Δεύτερον, γιατί πέρα από τα πολλά και σημαντικά καθήκοντα τους, ανέλαβαν και πραγματοποίησαν με επιτυχία τους ελέγχους κατά την επιβίβαση των επιβατών, συμβάλλοντας ώστε να έχουμε ένα ασφαλές και καλό καλοκαίρι».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Φοιτητικές εκλογές 2025: «Με ενσωμάτωση 60 φοιτητικών Συλλόγων καθαρά πρώτη η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ»
Με ενσωμάτωση 60 φοιτητικών Συλλόγων, η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ κινείται σε ποσοστά της τάξης.
Κατά πλειοψηφία ψηφίσθηκε επί της Αρχής το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης και οι υπουργικές τροπολογίες
Με τη θετική ψήφο μόνο της ΝΔ ψηφίσθηκε επί της Αρχής και στο σύνολό.
Υπουργείο Δικαιοσύνης για τις εταιρείες offshore: Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα
Κατηγορηματική διάψευση για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αναφέρεται σε «σκανδαλώδη τροπολογία για.
Ελληνική Λύση: Θολά σημεία στο νομοσχέδιο για την απαγόρευση «κατά παραγγελία» υποβοηθούμενης αναπαραγωγής από ζευγάρια ομοφυλοφίλων
Η Ελληνική Λύση σε σημερινή ανακοίνωσή της αναφέρει: «Στο σημερινό νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης,.