

“Η Ελλάδα που δεν μας άξιζε, για αυτό και την αφήσαμε οριστικά πίσω μας τον Ιούλιο του 2019, ήταν η Ελλάδα της ανεργίας, των καθηλωμένων μισθών, των συνταξιούχων που περίμεναν χρόνια τις συντάξεις τους, του χάους στο μεταναστευτικό, της διεθνούς ανυποληψίας”, αναφέρει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, για την ομιλία του κ. Τσίπρα στον Πύργο Ηλείας.
Και επισημαίνει: “Η Ελλάδα του 2023 είναι τελείως διαφορετική: μειωμένη δραστικά ανεργία, μειωμένοι φόροι, αυξημένοι μισθοί, στήριξη των αδύναμων, ευταξία στο μεταναστευτικό, ισχυρή εθνική άμυνα, διεθνές κύρος. Όσο για την αξία των υποσχέσεων του κ. Τσίπρα, η εμπειρία των πολιτών της Ηλείας από την πορεία της εθνικής οδού Πατρών-Πύργου, με τις κατατμήσεις και τα γνωστά χατίρια που έκανε ο κ. Τσίπρας στον εργολάβο της αρεσκείας του, αρκεί για να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Όπως αρκεί και για να καταλάβουμε πώς εννοεί την διαφάνεια στα έργα και τις επενδύσεις. Απέναντι σε αυτό το επαχθές χθες, οι πολίτες βλέπουν το δρόμο Πατρών – Πύργου να κατασκευάζεται γοργά και την Ελλάδα να προχωρά, τολμηρά, σταθερά, μπροστά”, καταλήγει ο κ. Οικονόμου.
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.