

«Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς (4/12/1949 – 21/8/2022) -σε δύσκολες εποχές και με σημαντικό προσωπικό και επαγγελματικό κόστος- έγινε έμπνευση για τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας», αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.
Παράλληλα, προσθέτει: «Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού που δημιούργησε, και το οποίο έγινε γνωστό ως ο Ύμνος της Νέας Δημοκρατίας, σημάδεψαν αρκετές γενιές και ταυτίστηκαν με τους πολιτικούς αγώνες, τα ιδανικά και τα οράματα της νιότης μας. Αιωνία η μνήμη του».
Σχετικά Νέα
Φοιτητικές εκλογές 2025: «Με ενσωμάτωση 60 φοιτητικών Συλλόγων καθαρά πρώτη η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ»
Με ενσωμάτωση 60 φοιτητικών Συλλόγων, η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ κινείται σε ποσοστά της τάξης.
Κατά πλειοψηφία ψηφίσθηκε επί της Αρχής το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης και οι υπουργικές τροπολογίες
Με τη θετική ψήφο μόνο της ΝΔ ψηφίσθηκε επί της Αρχής και στο σύνολό.
Υπουργείο Δικαιοσύνης για τις εταιρείες offshore: Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα
Κατηγορηματική διάψευση για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αναφέρεται σε «σκανδαλώδη τροπολογία για.
Ελληνική Λύση: Θολά σημεία στο νομοσχέδιο για την απαγόρευση «κατά παραγγελία» υποβοηθούμενης αναπαραγωγής από ζευγάρια ομοφυλοφίλων
Η Ελληνική Λύση σε σημερινή ανακοίνωσή της αναφέρει: «Στο σημερινό νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης,.