Γ. Οικονόμου για απειλές κατά πρύτανη ΑΠΘ: Οι τραμπούκοι θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του νόμου

«Η Ελλάδα αλλάζει και στα ελληνικά πανεπιστήμια η νομιμότητα και η ακαδημαϊκή τάξη είναι αδιαπραγμάτευτες. Όποιος δεν το αποδεχτεί και συνεχίζει να μηρυκάζει αθλιότητες, θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου για τις απειλές, «από γνωστούς τραμπούκους», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, κατά του πρύτανη του ΑΠΘ, με αφορμή τον χώρο του πανεπιστημίου που βρισκόταν επί δεκαετίες υπό κατάληψη και πλέον αποδόθηκε στην ακαδημαϊκή κοινότητα.

«Ένας χώρος εντός του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου που βρισκόταν επί δεκαετίες υπό κατάληψη, αποδόθηκε στην ακαδημαϊκή κοινότητα και θα αξιοποιηθεί προς όφελος των φοιτητών. Το γεγονός αυτό οδήγησε τους γνωστούς τραμπούκους να απειλούν τη ζωή του Πρύτανη του ΑΠΘ Νίκου Παπαϊωάννου και να φαντασιώνονται ότι θα συνεχίσουν το έργο τους, όπως είχαν συνηθίσει», τόνισε ο Γ. Οικονόμου και υπογράμμισε:

«Είναι μακριά νυχτωμένοι. Η Ελλάδα αλλάζει και στα ελληνικά πανεπιστήμια η νομιμότητα και η ακαδημαϊκή τάξη είναι πια αδιαπραγμάτευτες. Όποιος δεν το αποδεχτεί και συνεχίζει να μηρυκάζει αθλιότητες, θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου. Φυσικά η καταδίκη τέτοιων φασιστικών συμπεριφορών είναι αυτονόητη και θα πρέπει όλα τα πολιτικά κόμματα να πάψουν να κρύβονται και να πάρουν καθαρή θέση».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα