

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με αφορμή το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά» για τον καρκίνο του μαστού, προανήγγειλε άλλα τέσσερα προγράμματα προληπτικής ιατρικής.
Ο Γιάννης Οικονόμου σε ανάρτηση του στο Twitter έγραψε χαρακτηριστικά πως «4.700 γυναίκες διαγνώστηκαν έγκαιρα με καρκίνο του μαστού μέσω του προγράμματος πρόληψης «Φώφη Γεννηματά». #Με_σχέδιο δρομολογούνται άλλα τέσσερα προγράμματα το προσεχες διάστημα. Η προληπτική ιατρική σώζει ζωές. @thanosplevris».
Αναλυτικά η ανάρτηση:
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.