Γ. Οικονόμου: Ας τολμήσει ο κ. Τσίπρας να προβεί σε πρόταση μομφής

Για «παραλήρημα» του κ. Τσίπρα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, μετά τη συνάντησή του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καλώντας τον να «τολμήσει να προβεί σε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης».

Ο Γιάννης Οικονόμου σημείωσε πως «ολοκληρώθηκε η μεθόδευση που μήνες τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη» από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και επισημαίνει πως «με υλικό που εδώ και καιρό έχουν στην διάθεση τους ρυπαρά δίκτυα προχωρά σε ατεκμηρίωτα, ευφάνταστα και πλήρως αναληθή συμπεράσματα».

«Όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ας τολμήσει να προβεί σε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης. Εκεί θα τα συζητήσουμε όλα. Όλα!» συνεχίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και τονίζει ότι θα αποκαλυφθεί «πώς ήταν η Ελλάδα με πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα και πώς είναι σήμερα».

Αναλυτικά αναφέρει:

«Με το αποψινό παραλήρημα του κ. Τσίπρα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο ολοκληρώθηκε η μεθόδευση που μήνες τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Με υλικό που εδώ και καιρό έχουν στην διάθεση τους ρυπαρά δίκτυα προχωρά σε ατεκμηρίωτα, ευφάνταστα και πλήρως αναληθή συμπεράσματα. Όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.

Ας τολμήσει να προβεί σε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης. Εκεί θα τα συζητήσουμε όλα. Όλα! Πως ήταν η Ελλάδα με πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα και πως είναι σήμερα.

Το κράτος δικαίου που επί των ημερών του αφέθηκε στα χέρια κάτι μαρτύρων σαν το «Μάξιμο Σαράφη» που συνελήφθη σήμερα για απάτη. Τις ένορκες καταθέσεις για σακούλες με χρήματα που πήγαιναν στα ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Τον Α2 και τις κυπριακές offshore. Τις αθλιότητες για την δήθεν νεκρή Μαρία. Αυτά και πολλά ακόμα. Περιμένουμε λοιπόν».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα