Γ. Οικονόμου: Ακραίο αντιπολιτευτικό μένος Τσίπρα

Ακραίο αντιπολιτευτικό μένος καταλογίζει στον Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απαντώντας τόσο στις αιχμές που άφησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόσο για την οικονομία όσο και για θεσμικά ζητήματα λέγοντας ότι η ΝΔ θα πρέπει να λογοδοτήσει για τη «δημοκρατική εκτροπή» και την «αισχροκέρδεια».

Μαύρες σακούλες
Ειδικότερα, στις αιχμές Τσίπρα για συγκάλυψη των υποκλοπών με αφορμή την άρνηση της ΝΔ να καλέσει στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ Χρήστο Ράμμο και την ακρίβεια στην οικονομία, όπου όπως είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «τα δύο είναι αλληλοσυνδεόμενα γιατί αυτές οι μέθοδοι χρησιμοποιήθηκαν για να μπορέσουν να υλοποιηθούν τέτοιες πολιτικές αδικίας» ο κ. Οικονόμου απάντησε:

«Μόνο ως αποτέλεσμα ακραίου αντιπολιτευτικού μένους θα μπορούσε να θεωρηθεί η δήλωση του κ. Τσίπρα που κάνει λόγο για «δημοκρατική εκτροπή και αισχροκέρδεια» και προσπαθεί μάλιστα να τα συνδέσει. Δημοκρατική εκτροπή, για να σοβαρολογούμε, είναι η προσπάθεια παράκαμψης των θεσμών και του Κανονισμού της Βουλής, οι μαύρες σακούλες με τα ευρώ και ο Α2.

Αποφασιστικές κινήσεις
»Όσο για το πρόβλημα της παγκόσμιας ακρίβειας, η Κυβέρνηση με σοβαρές προσπάθειες και αποφασιστικές κινήσεις την αντιμετωπίζει όσον αφορά στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος και είναι σε διαρκή αγώνα να πετύχει το ίδιο και στα καταναλωτικά αγαθά. Τα στοιχεία διεθνών οργανισμών δείχνουν ότι σύντομα θα φανεί πιο έντονα το αποτέλεσμα των πολιτικών προστασίας του καταναλωτή.

»Όσο ο κ. Τσίπρας συνεχίζει τις υποσχέσεις, η Κυβέρνηση εξαντλεί κάθε περιθώριο για να βρίσκεται δίπλα στους πολίτες».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα