

Ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος καταλόγισε σήμερα διπλωματικό bullying στην Τουρκία. “Η ένταση θα παραμείνει γιατί η Τουρκία έχει αυτο-εγκλωβιστεί σε αυτή την πολιτική” δήλωσε στο ραδιόφωνο News 24/7.
Ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας εκτίμησε, ότι η Άγκυρα έχει αυτο-απομονωθεί στα ενεργειακά καθώς δεν αναγνωρίζει τα δικαιώματα της Κύπρου αλλά και τους “κανόνες του παιχνιδιού”.
Καταλόγισε επίσης διπλωματικό bullying στη γειτονική χώρα και μίλησε για δεινή πολιτική ήττα του Ερντογάν που έχασε το Δήμο της Κωνσταντινούπολης.
Πρόσθεσε ότι τα μέτρα της Ε.Ε είναι προς τη σωστή κατεύθυνση αλλά μένει να φανεί αν την κατάλληλη στιγμή θα μετατραπούν σε αποφάσεις αντιμέτρων και κυρώσεων κατά της Τουρκίας.
Είπε επίσης ότι είναι κρίσιμο να φανεί εάν ο Ερντογάν περάσει το “κατώφλι της λογικής” και μεταφέρει την ένταση στο Καστελόριζο.
Ο γαλάζιος υποψήφιος βουλευτής στον Βόρειο Τομέα της Β΄Αθήνας αναφέρθηκε και στις εκλογές, προέβλεψε ότι δεν είναι αναστρέψιμη η νίκη της ΝΔ αλλά όπως είπε η χώρα πρέπει να έχει κυβέρνηση την επόμενη μέρα. Τόνισε ότι χωρίς αυτοδυναμία η Ελλάδα θα μπει σε πολιτική αβεβαιότητα, ενδεχομένως και με πολιτικούς εκβιασμούς από τα μικρότερα κόμματα. Σε σχέση με την επικείμενη αποψινή παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή, εκτίμησε ότι θα γίνει, με τον πρώην Πρωθυπουργό να τονίζει την ανάγκη εθνικής αυτοδυναμίας.
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.