

Την επαναπροώθηση 32 Πακιστανών, με αεροπορική πτήση και μετά από συνεννόηση με το Ισλαμαμπάντ, ανακοίνωσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.
Σε δηλώσεις του στο Action 24, ο αναπληρωτής Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για τη Μεταναστευτική Πολιτική, τόνισε ότι τηρήθηκαν όλες οι νόμιμες προϋποθέσεις, ενώ τους 32 Πακιστανούς παράτυπους μετανάστες συνόδευαν αστυνομικοί και γιατρός.
Ο κ. Κουμουτσάκος αναγνώρισε ότι ο υπουργός της προηγούμενης κυβέρνησης, Δημήτρης Βίτσας, είχε κινήσει τις διαδικασίες για την επαναπροώθηση παράτυπων μεταναστών στην Ελλάδα, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι η νέα κυβέρνηση, κίνησε τα γρανάζια της διαδικασίας πιο γρήγορα.
Πρόσθεσε δε, ότι με αυτόν τον τρόπο θα σταλεί και ένα πρώτο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι η συγκεκριμένη διαδικασία θα προχωρήσει.
Σχετικά Νέα
Ανάρτηση Κ. Μητσοτάκη για τα νέα μέτρα: Στόχος μας η συλλογική πρόοδος να μετατρέπεται σταδιακά και σε ατομική προκοπή
«Τα στοιχεία του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2024 καταγράφουν μία σημαντική υπεραπόδοση της εθνικής.
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Να ελεγχθεί άμεσα η «περιστρεφόμενη πόρτα» διαφθοράς ΝΔ – εταιρειών και «Ομάδας Αλήθειας»
«Οι αποκαλύψεις του Τύπου, σχετικά με την “περιστρεφόμενη πόρτα” που έχει στήσει η κυβέρνηση.
Σ. Φάμελλος: Όσα επικοινωνιακά τρικ και αν επιστρατεύσει ο κ. Μητσοτάκης, δεν θα σταματήσει την κατάρρευση του
Ανάρτηση για τα οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
ΚΚΕ: Ο πρωθυπουργός ζητά από τους χαμηλοσυνταξιούχους και τα ΑμεΑ να «βολευτούν» με 250 ευρώ τον χρόνο
Σε συνθήκες που η ακρίβεια σπάει κόκαλα, η κυβέρνηση, αντί για πραγματική μείωση φόρων.