

«Η αποχώρηση του Πέτρου Κόκκαλη από την Προοδευτική Συμμαχία είναι μία απώλεια, για τον ΣΥΡΙΖΑ», έγραψε ο Γιώργος Καραμέρος στον λογαριασμό του στο “X”, μετά την ανακοίνωση του ευρωβουλευτή ότι αποχωρεί από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Αναλυτικά o Γ. Καραμέρος έγραψε:
«Η αποχώρηση του @PetrosKokkalis#Κόσμος από την Προοδευτική Συμμαχία είναι μία απώλεια, για τον ΣΥΡΙΖΑ που αφουγκράζεται τα κινήματα της Οικολογίας.
Να ξαναβρεθούμε σε κοινούς αγώνες για έναν βιώσιμο & δίκαιο κόσμο για όλ@ς τουλάχιστον πριν τις εθνικές εκλογές».
Σχετικά Νέα
COP28: Οι θέσεις της Ελλάδας στη Διάσκεψη για την Κλιματική Αλλαγή
Η ενίσχυση των προσπαθειών σε παγκόσμιο επίπεδο, για μία κλιματικά ανθεκτική και βιώσιμη ανάπτυξη,.
Τουρκία: Στη Θρονική Εορτή του Οικουμενικού Πατριαρχείου ο υφυπουργός Εξωτερικών Γ.Κώτσηρας
Την Κωνσταντινούπολη επισκέφθηκε, ο υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, Γιώργος Κώτσηρας, εκπροσωπώντας.
Πρ. Παυλόπουλος: Φόρος Τιμής στον “Γέρο του Μοριά” Θεόδωρο Κολοκοτρώνη
Στην ομιλία του σε εκδήλωση που οργάνωσε η Ακαδημία Αθηνών προς τιμήν του “Πατριωτικού.
Επιστολή Κασσελάκη στο βρετανικό κοινοβούλιο: Η επιστροφή των Γλυπτών εκεί που ανήκουν είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους Έλληνες
Την επιστολή προς τις αρμόδιες επιτροπές του βρετανικού κοινοβουλίου για τα Γλυπτά του Παρθενώνα,.