Γ. Καμίνης: Νόμισαν ότι ξεμπέρδεψαν από εμάς αλλά επιστρέφουμε

“Την άλλη Κυριακή πρέπει να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα υπέρ της σοσιαλδημοκρατίας με ισχυρό Κίνημα Αλλαγής” αναφέρει ο Γιώργος Καμίνης, υποψήφιος Ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ της Κυριακής σημειώνοντας παράλληλα ότι το θα αποτελέσει την έκπληξη των εκλογών.

“Το διακύβευμα είναι τεράστιο και πρέπει να το κερδίσουμε. Το χρωστάμε στα παιδιά μας. Το χρωστάμε στη χώρα μας. Στέλνουμε, λοιπόν, ένα μήνυμα ηχηρό, ένα μήνυμα προς όσους πίστεψαν ότι θα ξεμπερδέψουν εύκολα με την παράταξή μας, ένα μήνυμα παντού, σε κάθε γωνιά της χώρας, ένα μήνυμα που συνοψίζεται σε μία λέξη: Επιστρέφουμε” δηλώνει ο Γιώργος Καμίνης.

Ο κ. Καμίνης επισημαίνει την προσπάθεια ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να προκαλέσουν πόλωση και προσθέτει: “Παροχές μέχρις εσχάτων.. Ο ΣΥΡΙΖΑ όσα δεν δίνει ως προεκλογικό μπόνους τελευταίας στιγμής, τα υπόσχεται. Τέτοια κατάντια δεν την περίμενα. Ο ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε το χρονοντούλαπο της ιστορίας και έβγαλε από μέσα ό, τι πιο παλαιοκομματικό και αναχρονιστικό υπάρχει, δηλαδή ό,τι δεν έχει καμία θέση με την πολιτική ηθική. Υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών και νομίζω ότι θα το πληρώσει. Όλοι γνωρίζουν ότι ο κ. Τσίπρας επιστρέφει μικρό μέρος όσων οι πολίτες έχασαν από την καταστροφική πολιτική του 2015. Από την άλλη, η ΝΔ είναι γνήσιος εκφραστής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που ευθύνεται για τις αδιέξοδες πολιτικές λιτότητας και την επακόλουθη αμφισβήτηση του ευρωπαϊκού ιδεώδους. Είναι η συντηρητική πλειοψηφία των δύο τελευταίων δεκαετιών που μετέβαλε την Ευρώπη σε φορολογικό παράδεισο για κάποιους λίγους”.

Σε ερώτηση για τις δύο θητείες του στην Αθήνα και τις δημοτικές εκλογές, ο κ. Καμίνης επισήμανε ότι “το δημοκρατικό φάσμα των υποψηφίων έδειξε ότι αναγνωρίζει πως, σε οριακές κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες, τα τελευταία εννιά χρόνια, έγινε δουλειά βάσης για την Αθήνα και δημιουργήθηκαν όλες οι προϋποθέσεις ώστε η πόλη να πάει ακόμη καλύτερα”. Ο κ. Καμίνης προέβη στην εκτίμηση ότι “με τον Παύλο Γερουλάνο στον β’ γύρο, κάθε αποτέλεσμα είναι ανοιχτό”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Νέα