

«Δεν θα απέκλεια τέταρτο Μνημόνιο» είπε ο επικεφαλής ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Καμίνης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στο One Channel.
Ερωτηθείς για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, έγινε ακόμα πιο σαφής, λέγοντας πως «υπονομεύουν το μέλλον της χώρας» και συμπλήρωσε πως «εγώ φοβάμαι πάρα πολύ».
Μιλώντας για την τοποθέτησή του στη θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Eπικρατείας του Κινήματος Αλλαγής, υπογράμμισε ότι η Φώφη Γεννηματά τον τίμησε με αυτή τη θέση με σκοπό να σηματοδοτήσει κάποια πράγματα.
Όσον αφορά την φυγή του Ευάγγελου Βενιζέλου, αφού κατέστησε σαφές πως ήταν επιλογή του ίδιου να φύγει, συνέχισε λέγοντας πως το κόμμα θα βγει κερδισμένο από αυτό.
Μιλώντας δε τόσο για το παρελθόν, όσο και για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, είπε πως «το ΠΑΣΟΚ έκανε τα λάθη του και τα πλήρωσε», όμως πλέον «περιμένουμε ο κόσμος να επιστρέψει στο ΚΙΝΑΛ».
Πηγή: onetv.gr
Σχετικά Νέα
Ν. Ανδρουλάκης: Χωρίς πολιτική αλλαγή, με τη σημερινή κυβέρνηση που υπηρετεί τους λίγους και ισχυρούς, η χώρα δεν θα σηκώσει κεφάλι
«Με ανοιχτά μάτια ψηφίστε ΠΑΣΟΚ για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, για να πάει η.
Σ. Φάμελλος: Δεν υπάρχει περιθώριο για αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης
«Προχωράμε για το Συνέδριο δηλώνοντας την κοινή μας βούληση για την κοινωνική και πολιτική.
Επίσκεψη του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στη Σαντορίνη
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, επισκέφθηκε σήμερα τη Σαντορίνη, όπου πραγματοποίησε.
Συνεργασία για τα Τέμπη με την Πλεύση Ελευθερίας προανήγγειλε ο Στ. Κασσελάκης – Κωνσταντοπούλου: «Εφόσον οι βουλευτές του στηρίξουν την πρόταση μας θα το προωθήσουμε»
Συνεργασία με την Ζωή Κωνσταντοπούλου για το θέμα των Τεμπών προανήγγειλε ο Στέφανος Κασσελάκης,.