

“Η προώθηση του Οινοτουρισμού στη χώρα μας, αποτελεί στρατηγική επιλογή της κυβέρνησής μας, μέσα από τη συνεργασία των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Τουρισμού, ως νέου τουριστικού δρόμου” δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Γεωργαντάς με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμου που έχει καθιερωθεί για τις 13 Νοεμβρίου.
Παράλληλα, ο υπουργός επισήμανε ότι “έχει ιδιαίτερη αξία για τη χώρα μας καθώς ενισχύει τη γεωργία και την ανάπτυξη υπαίθριων και απομακρυσμένων περιοχών μέσα από τους “δρόμους κρασιού”, δημιουργώντας ξεχωριστές εμπειρίες για τους οινοτουρίστες και δρόμους ανάπτυξης για την ελληνική περιφέρεια”.
Τέλος, πρόσθεσε, “κάθε άρωμα που νιώθει ο επισκέπτης σε ένα κτήμα και εμπεριέχεται σε ένα καλό κρασί, συνδέεται με την ιστορία, τον πολιτισμό, τη θρησκεία, τα έθιμα και τις συνήθειες του λαού μας”.
Σχετικά Νέα
Κ.Χατζηδάκης: Καταρρίπτονται οι θεωρίες συνωμοσίας για τα Τέμπη
«Τίθεται μείζον πολιτικό θέμα για τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα οποία έχουν κάνει δύο.
Φειδίας Παναγιώτου για το ταξίδι στη Μόσχα: «Οι Ρώσοι είναι αδέρφια μας» – Γεωργιάδης: «Τι ακριβώς εκπροσωπείτε;»
«Οι Ρώσοι είναι αδέρφια μας», δηλώνει ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου για το ταξίδι του στη Μόσχα την.
Β. Κικίλιας: Δέσμευση για στήριξη των ναυαγοσωστών προκειμένου να υπάρχουν όλο και περισσότεροι στις παραλίες
«Θα είμαι συμμέτοχος και αρωγός στην προσπάθειά σας και στον αγώνα σας, προκειμένου να.
Π. Μαρινάκης για πόρισμα ΕΜΠ: Καταρρέει με κρότο το αφήγημα της συγκάλυψης
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, αντέδρασε στο πόρισμα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου από τον.