Γ. Χριστοφορίδης: Οι μεγάλες διαφορές ανατρέπονται με μεγάλο αγώνα

«Αν ο κόσμος ψήφιζε κυβέρνηση στις ευρωεκλογές, δε θα κάναμε εθνικές εκλογές», δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον νότιο τομέα της Β’ Αθηνών, Γιώργος Χριστοφορίδης, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού- Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM» για τη δυνατότητα ανατροπής των πολιτικών συσχετισμών που αποτύπωσαν οι ευρωκάλπες της 26ης Μαΐου.

«Η διαφορά στις ευρωεκλογές ήταν μεγάλη, όπως μεγάλος είναι και ο αγώνας του ΣΥΡΙΖΑ από την επομένη των ευρωεκλογών. Οι μεγάλες διαφορές με μεγάλο αγώνα ανατρέπονται. Δε λέω ότι είναι εύκολο, είναι μία μεγάλη μάχη που κερδίζεται», επισήμανε ο κ. Χριστοφορίδης και διευκρίνισε: «Οι εθνικές εκλογές είναι διαφορετικές, γιατί ο συνταξιούχος ήξερε πως ό,τι κι αν ψήφιζε, τη Δευτέρα θα είχε τη 13η σύνταξη. Τώρα ξέρει ότι δεν ισχύει πια το ίδιο, πρέπει να διεκδικήσει με το ψηφοδέλτιό του».

«Υπάρχει μία διαρκής και ολοσχερής καταστροφολογία», είπε ο υποψήφιος βουλευτής, παρατηρώντας: «Η χώρα βγήκε από τα μνημόνια, βγήκε στις αγορές συνεχόμενες φορές και δανείστηκε με επιτόκια χαμηλότατα. Μέχρι που βγήκε η χώρα στις αγορές μας έλεγαν “δεν μπορείτε να βγείτε στις αγορές, δε θα καταφέρετε”. Βγήκε η χώρα στις αγορές με επιτυχία και ξαναβγαίνει και τότε λένε: “βγήκατε, αλλά οι αγορές αντιδρούν έτσι, γιατί τώρα έρχεται ο Μητσοτάκης” και αυτό το λένε πολύ πριν τις ευρωεκλογές, που ήταν οι πρώτες έξοδοι της χώρας».

Ο κ. Χριστοφορίδης επισήμανε την ανάγκη «ο κόσμος να πάει στην κάλπη ενημερωμένος για την πραγματικότητα, ενημερωμένος για το τι φέρνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για το τι φέρνει ο Αλέξης Τσίπρας». «Τι φοβούνται στη ΝΔ; Γιατί κρύβονται στη ΝΔ και δεν πάνε σε ένα debate; Τι πιο φυσιολογικό και αναμενόμενο οι δύο υποψήφιοι πρωθυπουργοί να βγουν σε ένα debate και να αντιπαραβάλουν τα προγράμματά τους», αναρωτήθηκε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Νέα