

Τη δική του εκδοχή για το περιστατικό κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής με τη βουλευτή της Nέας Δημοκρατίας, κα. Άννα Καραμανλή, έδωσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Βαρεμένος.
Οκ. Βαρεμένος, με αφορμή το περιστατικό και τη φωτογραφία που έδειχνε η κα. Καραμανλή από την παρουσία Τσίπρα σε θεατρική παράσταση λίγες ώρες μετά τον χαμό των δύο πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας έκανε λόγο για «τυμβωρυχία», ενώ διερωτήθηκε, «αν μπορεί να γίνει προεκλογική εκστρατεία πάνω σε φέρετρα» και «αν σεβόμαστε τη θυσία».
«Ως προς την κ. Καραμανλή δεν είχε κανένα νόημα επιθετικότητας, είναι προφανές αυτό» δήλωσε ο κ. Βαρεμένος
«Η συμπεριφορά και η πολιτεία του καθενός είναι γνωστή σ΄αυτή τη χώρα. Μην τρελαθούμε σ΄αυτή τη χώρα. Μη μου λέτε τώρα για τα τρολ του διαδικτύου. Ούτε θα κάτσω εγώ να απολογηθώ για τον πατριωτισμό μου. Με την κα. Καραμανλή δεν έχω τίποτα, απλώς υπάρχουν όρια στην αντιπαράθεση, υπάρχουν και ορισμένες ευαισθησίες. Δεν έκανα χειρονομία στην κα. Καραμανλή, για όνομα του Θεού. Μου έβαζε μπροστά μου τη φωτογραφία, τι να έκανα; Και η κα. Καραμανλή είπε κάποια στιγμή, ότι είναι λήξαν το θέμα.»
Στην επισήμανση ότι η κα. Καραμανλή θέλησε να καταδείξει το γεγονός ότι εκείνο το βράδυ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκε στο θέατρο ο κ. Βαρεμένος απάντησε: «Δεν το δέχομαι αυτό, ειλικρινά, γιατί μετά πάει αλλού η κουβέντα, ποιος είναι πατριώτης και ποιος είναι ευαίσθητος. Δεν θα επιτρέψω εγώ με τις πολύ μικρές μου δυνάμεις στον κ. Μητσοτάκη να αναπαραγάγει ένα νοσηρό κλίμα, όπως αυτό που έκανε το 2019 με τη συμφωνία των Πρεσπών κτλ, όλο αυτόν το κλίμα και το ζόφο. Εγώ θερώ ότι όλο αυτπό δεν πρέπει να επαναληφθεί. Ο κ. Μητσοτάκης αντιπολιτεύεται την αντιπολίτευση, με τον τρόπο που αντιπολιτευόταν το 2019. Προφανώς προπονείται να γίνει ξανά αντιπολίτευση».
Σχετικά Νέα
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Κοροϊδία τα μέτρα που ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός
«Ο κύριος Μητσοτάκης, πριν από 15 χρόνια δήλωνε ότι δεν έχει χρειαστεί ποτέ να.
Γ. Γεραπετρίτης: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βούλγαρο ομόλογό του – Τι συζητήθηκε
Τηλεφωνική συνομιλία είχαν ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης με τον Βούλγαρο ομόλογο του.
Δ. Σταμενίτης: Ανακοίνωσε εναέρια αντιχαλαζική προστασία για τις δενδροκαλλιέργειες σε Κοζάνη και Φλώρινα
Την επέκταση των μέτρων εναέριας αντιχαλαζικής προστασίας για τις περιοχές Αμυνταίου Φλώρινας και Κοζάνης.
Ν. Δένδιας: Με την «Ατζέντα 2030» δημιουργούμε ένα ευρύτερο σχέδιο προβολής ισχύος ως πολιτική συνολικής άμυνας
«Υλοποιούμε τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση, την “Ατζέντα 2030”, στις Ένοπλες Δυνάμεις. Δημιουργούμε τις αναγκαίες προϋποθέσεις.