

Για το αντεργατικό νομοσχέδιο Χατζηδάκη και την καταστροφική εκπαιδευτική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία θίγει άμεσα τους μαθητές της Γ’ Λυκείου, που δίνουν φέτος εξετάσεις για την είσοδό τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, μίλησε, σήμερα, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Αμανατίδης, στο δημοτικό ραδιόφωνο της πόλης «FM100».
«Το νομοσχέδιο Χατζηδάκη θα ξεσηκώσει παλλαϊκή κινητοποίηση. Δεν λαμβάνει υπόψη της η κυβέρνηση πως έχουν προηγηθεί 10 χρόνια κρίσης, μνημόνια και είμαστε εν μέσω πανδημίας» επισήμανε ο Γιάννης Αμανατίδης, ενώ για την οικονομία επισήμανε πως «τα χρήματα που θα έρθουν το επόμενο διάστημα πρέπει να δοθούν για την ενίσχυση της κοινωνίας και την ανάπτυξη».
«Οι θέσεις εργασίας δεν έρχονται με μαγικό ραβδάκι» σημείωσε, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, τονίζοντας πως δεν μπορεί να δίνεται η ευχέρεια στην εργοδοσία να απολύει με μόλις 1 με 2 μισθούς αποζημίωση και να μην είναι υποχρεωμένη σε επαναπρόσληψη, ακόμη κι αν υπάρχει ανάλογη δικαστική απόφαση.
«Η ΝΔ κινείται στον δικό της αστερισμό, όπου τα δάνεια θα πρέπει να τα πάρουν οι τράπεζες και τις επιδοτήσεις μεγάλα έργα που θα τα κλείσουν συγκεκριμένες εταιρείες» πρόσθεσε, «την ώρα που οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας με εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας, μένουν απέξω».
Oλόκληρη η συνέντευξη του Γιάννη Αμανατίδη στον Βασίλη Κοντογουλίδη:
Σχετικά Νέα
Σ. Φάμελλος: Με ευθύνη Μητσοτάκη στοχοποιούνται και φιμώνονται δημοσιογράφοι
Το μείζον ζήτημα της κατάστασης της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα και στοιχεία που.
Κ. Μητσοτάκης στην απονομή του βραβείου για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας: Αυτή η αναγνώριση ανήκει στον ελληνικό λαό
«Αυτή η αναγνώριση δεν είναι δική μου αποκλειστικά, διότι κατά κύριο λόγο ανήκει στον.
Απ. Τζιτζικώστας: Στόχος μας η ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη του τουρισμού μέσω ενιαίας ευρωπαϊκής στρατηγικής
Στον τομέα του τουρισμού, ο οποίος αποτελεί ίσως το πιο ανθεκτικό πεδίο επιχειρηματικής δράσης.
Η Κωνσταντοπούλου κάνει λόγο για εκβιασμούς και ζητά εξηγήσεις από τον Καρώνη για το πόρισμα
Τέμπη: Το γεγονός ότι το πόρισμα του κ. Καρώνη, από το ΕΜΠ, «δείχνει» προς τα.