Γ. Αμανατίδης: «Προεκλογική, μόνο, η δήλωση για μη αλαζονική συμπεριφορά του Κ. Μητσοτάκη»

«Ξεκινάμε από δυσμενέστερους όρους, έχουμε την κύρια ευθύνη και θα κάνουμε τις αλλαγές, που χρειάζονται και θα δώσουμε την κρίσιμη εκλογική μάχη με αποφασιστικότητα και ενότητα», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Αντίπαλος του προοδευτικού χώρου είναι η πολιτική της ΝΔ» επισήμανε, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιάννης Αμανατίδης, κρούοντας τον κώδωνα κινδύνου για την πιο σκληρή νεοφιλελεύθερη πολιτική, που προτίθεται να εφαρμόσει ο κ. Μητσοτάκης και στην οποία όλοι πρέπει να σταθούν απέναντι.

«Τα φαινόμενα αλαζονείας του, ήδη, στην περίοδο διακυβέρνησης ήταν πολλά, από την παρακολούθηση μέχρι την πανδημία και συνολικά» πρόσθεσε, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, μιλώντας σήμερα, στο «Action 24».

Αναφορικά με την εκλογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις 21 Μαΐου, σημείωσε ότι «δεν είναι στραβός ο γιαλός και πρέπει να εξηγήσουμε και να κατανοήσουμε τους λόγους, για τους οποίους σε κομμάτια που παραδοσιακά μάς στήριζαν, όπως η νεολαία, οι εργαζόμενοι, οι επαγγελματίες, ακόμα και οι άνεργοι, έχουμε απώλειες».

«Απέναντι μας είναι τα προβλήματα, οι προτάσεις και οι λύσεις» είπε, τονίζοντας ότι «το επόμενο διάστημα είναι κρίσιμο για τη χώρα».

«Ξεκινάμε από δυσμενέστερους όρους, έχουμε την κύρια ευθύνη και θα κάνουμε τις αλλαγές, που χρειάζονται και θα δώσουμε την κρίσιμη εκλογική μάχη με αποφασιστικότητα και ενότητα», υποστήριξε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα