

«Η παραβατική συμπεριφορά της Τουρκίας, θα πρέπει να έχει και ευρωπαϊκές επιπτώσεις» ξεκαθάρισε, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, επαναλαμβάνοντας στο δελτίο ειδήσεων του «Κόντρα», τις θέσεις του Αλέξη Τσίπρα από την Πράγα για έναν οδικό χάρτη κυρώσεων από την ΕΕ και για την επέκταση των χωρικών μας υδάτων στην Ανατολική Μεσόγειο, ενταγμένη σε μια συνολική στρατηγική για την περιοχή.
«Χρειαζόμαστε μια ενεργητική εξωτερική πολιτική για να προχωρήσουμε» σημείωσε, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενώ για το πρόγραμμα των ερευνητικών εξορύξεων υδρογονανθράκων, υπενθύμισε πως η κυβέρνηση Τσίπρα το είχε εξαγγείλει από το 2019 και ξεκίνησε με καθυστέρηση τριών χρόνων.
«Προφανώς θέλει να αλλάξει ατζέντα» σχολίασε, για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, που βάλλεται από τις συνεχείς αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις πολιτικών και δημοσιογράφων, τη χρήση παράνομου λογισμικού και τις απευθείας αναθέσεις.
«Ο κ Μητσοτάκης μέχρι στιγμής λειτουργεί στην κατεύθυνση της συγκάλυψης» επισήμανε και «η αλήθεια είναι πως θα έπρεπε ήδη να είχε παραιτηθεί και όχι να κρύβεται πίσω από το απόρρητο».
«Δύο πράγματα έπρεπε να κάνει» είπε. «Το πρώτο ήταν να άρει το απόρρητο ως αποκλειστικά υπεύθυνος για την ΕΥΠ ώστε να εξεταστούν από την επιτροπή οι κύριοι Δημητριάδης και Κοντολέων και το δεύτερο ήταν να άρει την τροπολογία που απαγορεύει σε όλους να ενημερωθούν από την αρχή διασφάλισης του απορρήτου των επικοινωνιών για το αν παρακολουθούνται ή όχι».
Σχετικά Νέα
Σ. Φάμελλος: Κόλαφος η έκθεση της Human Rights Watch για την κυβέρνηση
Το μείζον ζήτημα της κατάστασης της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα και στοιχεία που.
Σ. Φάμελλος: Με ευθύνη Μητσοτάκη στοχοποιούνται και φιμώνονται δημοσιογράφοι
Το μείζον ζήτημα της κατάστασης της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα και στοιχεία που.
Κ. Μητσοτάκης στην απονομή του βραβείου για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας: Αυτή η αναγνώριση ανήκει στον ελληνικό λαό
«Αυτή η αναγνώριση δεν είναι δική μου αποκλειστικά, διότι κατά κύριο λόγο ανήκει στον.
Απ. Τζιτζικώστας: Στόχος μας η ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη του τουρισμού μέσω ενιαίας ευρωπαϊκής στρατηγικής
Στον τομέα του τουρισμού, ο οποίος αποτελεί ίσως το πιο ανθεκτικό πεδίο επιχειρηματικής δράσης.