

Δίνει πολλά σε λίγους και λίγα στους πολλούς» τόνισε, μιλώντας, σήμερα στο «Open», ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Αμανατίδης.
«Η πυραμίδα της οικονομικής πολιτικής ΝΔ είναι ανεστραμμένη. Δίνει πολλά σε λίγους και λίγα στους πολλούς» τόνισε, μιλώντας, σήμερα στο «Open», ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Αμανατίδης. «Να μην μπερδεύουν την σύνταξη με το κοινωνικό μέρισμα» σημείωσε. «Η ΝΔ προσπαθεί να δικαιολογήσει το γιατί δίνει μέρισμα 175 εκατομμύρια σε 250.000, αντί 780 εκατομμύρια σε 3. 500.000 ωφελούμενους, που έδωσε η κυβέρνηση μας».
«Όσον αφορά τις φοροελαφρύνσεις, αποκαλυπτική είναι η ανακοίνωση της ΓΣΕΒΕΕ, όπου αναφέρεται ότι ουσιαστικά είναι δώρο άδωρο, αφού το 80% αυτών δίνεται στο 2,5% των επιχειρήσεων » εξήγησε.
«Η εγκατάλειψη του στόχου της μείωσης των πλεονασμάτων, ακόμη και με τον τρόπο που είχαμε εμείς δρομολογήσει, στέρησε την οικονομία από περίπου ένα δισεκατομμύριο ευρώ, επιπλέον, δημοσιονομικό χώρο, που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί προς όφελος των πολιτών» επεσήμανε στη συνέχεια, ενώ κλείνοντας αναφέρθηκε στην τακτική αδράνειας και κατευνασμού, που ακολουθεί στην εξωτερική μας πολιτική η ΝΔ, ξεκαθαρίζοντας ότι η εξοπλιστική αναβάθμιση ήταν, ήδη, δρομολογημένη και όχι έκτακτη.
Σχετικά Νέα
ΚΚΕ: Ο πρωθυπουργός συνεχίζει την κοροϊδία για το τεράστιο πρόβλημα της στέγασης
«Ο Πρωθυπουργός συνεχίζει για δεύτερη μέρα την κοροϊδία, κυρίως προς τους νέους ανθρώπους, για.
Κ. Μητσοτάκης: Θα επισκεφθεί την Πέμπτη το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την Πέμπτη 24 Απριλίου και ώρα 10.00, θα επισκεφθεί το.
Δ. Μιχαηλίδου: Προμετωπίδα της κοινωνικής πολιτικής, η στέγαση
Τη χαρά της εξέφρασε η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Δόμνα Μιχαηλίδου για τη.
ΣΥΡΙΖΑ: Βαρύτατες οι ευθύνες της κυβέρνησης της ΝΔ για τη στεγαστική κρίση
«Η σημερινή επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας έρχεται ως.