

Συνεχίζεται η διαδικασία καταβολή του επιδόματος βενζίνης στους δικαιούχους. Πάρα πολλοί δικαιούχοι του Fuel Pass 2 έχουν δει χρήματα στους λογαριασμούς τους ή στην άυλη κάρτα, καθώς πιστώθηκαν από το ελληνικό δημόσιο μετά τις αιτήσεις τις οποίες είχαν καταθέσει οι πολίτες.
Αν κάποιοι πολίτες δεν έχουν δει το ποσό τους να καταβάλλεται, υπενθυμίζεται ότι τα χρήματα πιστώνονται έως και τρεις ημέρες αφού γίνει δεκτή η αίτηση. Σε περίπτωση κάποιας άλλης καθυστέρησης, αυτό αφορά το εκάστοτε τραπεζικό ίδρυμα.
Ποιοι λαμβάνουν επιδότηση ως 100 ευρώ
Υπενθυμίζεται ότι οι δικαιούχοι που έχουν επιλέξει να πάρουν τα χρήματα σε άυλη ψηφιακή κάρτα αντί του τραπεζικού τους λογαριασμού θα λάβουν επιπλέον 15 ευρώ.
Συγκεκριμένα επιδότηση βενζίνης έως 100 ευρώ δικαιούνται οι ιδιοκτήτες που έχουν ένα από τα παρακάτω οχήματα:
Τρίκυκλο φορτηγό
Επιβατικό δημόσιας χρήσης (ΕΔΧ-Ταξί)
Φορτηγό
Δίκυκλο
Επιβατικό
Τρίκυκλο επιβατικό
Ελκυστήρα
Επιβατικό μικτό
Δικαιούχοι του Fuel Pass 2 είναι τα φυσικά πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένων και ελευθέρων επαγγελματιών, που είναι φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδας με δηλωθέν οικογενειακό εισόδημα φορολογικού έτους 2021 έως τριάντα χιλιάδες (30.000) ευρώ, προσαυξανόμενο κατά τρεις χιλιάδες (3.000) ευρώ για τον/την σύζυγο ή μέλος συμφώνου συμβίωσης και επιπλέον κατά τρεις χιλιάδες (3.000) ευρώ για κάθε εξαρτώμενο τέκνο του νοικοκυριού και έως του ποσού των σαράντα πέντε χιλιάδων (45.000) ευρώ, μπορεί να αιτηθεί την οικονομικής ενίσχυσης.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι δικαιούχοι να έχουν ήδη υποβάλλει την φορολογική τους δήλωση, πριν προχωρήσουν στην υποβολή της αίτησης, αφού λαμβάνονται υπόψη τα εισοδήματα του 2021. Όσοι δεν έχουν καταθέσει τη φορολογική δήλωση, βγαίνουν αυτομάτως εκτός συστήματος
Σχετικά Νέα
Πάπας Φραγκίσκος: Αυτά είναι τα πιθανά αίτια θανάτου σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ
Τα ιταλικά αλλά και διεθνή μέσα ενημέρωσης κάνουν εκτενή αναφορά στον θάνατό του και.
Στις 23 Απριλίου πρόκειται να τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Πάπα Φραγκίσκου
Η σορός του Πάπα Φραγκίσκου πρόκειται να τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα μεθαύριο, 23 Απριλίου..
«Καθ’ οδόν» 2 νομοσχέδια για την αξιοποίηση των ακινήτων του Δημοσίου – Τι αλλάζει σε σχολάζουσες κληρονομιές, και δωρεές
Η άρση των γραφειοκρατικών εμποδίων και η απλοποίηση των διαδικασιών για την αποτελεσματική αξιοποίηση.
e- ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε από αύριο στα ΑΤΜ – Αναλυτικά οι πληρωμές έως τις 25 Απριλίου
Μια σειρά από παροχές και επιδόματα θα πληρώσουν από αύριο, Τρίτη του Πάσχα, 22.