

Ο θάνατος είχε στήσει καρτέρι στη στροφή….Το τροχαίο έγινε στις 3:30′ το μεσημέρι της Κυριακής στο 2ο χλμ του επαρχιακού δρόμου από Αταλάντη προς Καλαπόδι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δυο αδέλφια, ο 21χρονος οδηγός και η 16χρονη αδελφή του, είχε κατεύθυνση προς Αταλάντη.
Ο οδηγός σε μια στροφή έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο, αφού χτύπησε με σφοδρότητα στις μπάρες, έφερε τούμπες και κατέληξε εκτός δρόμου.
Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες το μπροστινό μέρος του ασημί Toyota μετατράπηκε σε άμορφη μάζα.
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από το ΠΚ Αταλάντης με τρία οχήματα και διασώστες του ΕΚΑΒ με δυο ασθενοφόρα, οι οποίοι απεγκλώβισαν τα δυο άτυχα παιδιά.
Δυστυχώς ο 21χρονος οδηγός βρήκε τραγικό θάνατο επί τόπου, ενώ πάρα πολύ σοβαρά τραυματίστηκε και η 16χρονη αδελφή του, η οποία διακομίστηκε αρχικά στο Κ.Υ. Αταλάντης και στη συνέχεια στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι ακρωτηριασμένη στα κάτω άκρα και η κατάστασή της χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.