

Τραγικό τέλος είχαν οι γεωργικές εργασίες για 69χρονο στην περιοχή της Κόμνηνας, ο οποίος βρέθηκε νεκρός δίπλα στο τρακτέρ του το βράδυ της Κυριακής (4/6).
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο άτυχος άνδρας είχε έρθει από την Αθήνα για να περιποιηθεί τα κτήματα του και από νωρίς δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα της συζύγου του που ανησύχησε και ειδοποίησε τις αρχές.
Τελικά ο 69χρονος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του λίγα μέτρα από τον γεωργικό ελκυστήρα που είχε φύγει στον όχθο. Πυροσβέστες από τον Άγιο Κωνσταντίνο και η 7η ΕΜΑΚ ανέλαβαν την επιχείρηση ανάσυρσής του από το δύσβατο σημείο που βρέθηκε.
Από την αστυνομία εξετάζονται όλα τα πιθανά αίτια που μπορεί να προκάλεσαν το δυστύχημα, καθώς το τρακτέρ δε βρέθηκε τουμπαρισμένο ώστε να τον καταπλάκωσε. Για αυτό δεν αποκλείεται να χτύπησε και από τα γεωργικά εξαρτήματα που κουβαλούσε, τα οποία και να προξένησαν τον θανατηφόρο τραυματισμό του.
Δεν αποκλείεται επίσης να υπήρξε και κάποιος παθολογικός παράγοντας που να τον έκανε να χάσει τον έλεγχο του οχήματος.
Απαντήσεις πιθανότατα θα δοθούν από τη νεκροψία – νεκροτομή που παραγγέλθηκε από το ΑΤ Καμένων Βούρλων.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.