

Ένας ακόμη θάνατος καταγράφηκε από επιπλοκές του κορονοϊού. Πρόκειται για 14χρονο αγόρι με Ειδικές Ανάγκες από την περιοχή της Ανατολικής. Φθιώτιδας. Ο μικρός διακομίστηκε το πρωί της Τρίτης γύρω στις 11 το πρωί στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, μαζί με τους γονείς του που είναι ανεμβολίαστοι και επίσης νοσούν από τον ιό.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το lamiareport.gr Tο παιδί έφτασε αρχικά στο Νοσοκομείο Λαμίας σε σοβαρή κατάσταση και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» χωρίς τελικά να τα καταφέρει.
Διαπιστώθηκε ότι νοσούσε βαριά από την επικίνδυνη ασθένεια και το ίδιο απόγευμα είχε διακομιστεί στο Νοσοκομείο Παίδων. Δυστυχώς ο οργανισμός του δεν άντεξε και κατέληξε βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.
Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο ενημέρωσης, η Φθιώτιδα, που έχει πληρώσει βαρύ τίμημα σε αυτό το 4ο ουσιαστικά κύμα με τη μετάλλαξη «Δέλτα» η οποία σάρωσε την περιοχή και δυστυχώς ανάμεσα στα δεκάδες θύματα έχουν καταγραφεί και δύο 14χρονα παιδιά.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.