

Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς και δύο τραυματίες σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (22/4) στον καταυλισμό Ρομά του Κυπαρισσίου Αταλάντης, στη Φθώτιδα.
Δύο Ρομά, ηλικίας 27 και 17,5 ετών, πυροβόλησαν με καραμπίνα κατά άλλων Ρομά από τον κάτω καταυλισμό πλησίον της εθνικής οδού και τραυμάτισαν μια 15χρονη και έναν 20χρονο.
Οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρουν ελαφρά τραύματα στο πρόσωπο και στο σώμα από τα σκάγια, τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησαν.
Αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί και συνέλαβαν τους δύο φερόμενους δράστες, ενώ κατάσχεσαν οκτώ άδειους κάλυκες φυσιγγίων κυνηγετικού όπλου.
Οι δύο συλληφθέντες, που κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και παραπέμφθηκαν σε κύρια ανάκριση, ωστόσο, ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης.
Μέχρι τότε εξακολουθούν να κρατούνται στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Φθιώτιδας.
Σχετικά Νέα
Αγία Παρασκευή: Συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη δύο ανήλικοι που οδηγούσαν κλεμμένη μηχανή
Δύο ανήλικοι 15 και 17 ετών συνελήφθησαν πρωινές ώρες της Τρίτης (22-4-2025) στην Αγιά.
-
Κεφαλονιά: Μάχη για τη ζωή του δίνει το 3χρονο αγοράκι μετά τη φωτιά στο σπίτι του – Υπέστη διπλό θερμικό έγκαυμα
Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το 3χρονο αγοράκι που νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη.
Γεράσιμος Παπαδόπουλος για σεισμό στην Κωνσταντινούπολη: Θα ακολουθήσει και μεγαλύτερος, μπορεί να επηρεαστεί το βόρειο Αιγαίο
Ο ισχυρός σεισμός 6,2 Ρίχτερ που σημειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη το μεσημέρι της Τετάρτης (23/04/2025).
Γιατροί έγραψαν σε 2 μέρες 40 κουτιά ηρεμιστικά σε ανυποψίαστο 72χρονο
Δύο γιατροί συνταγογράφησαν μέσα σε δύο ημέρες 40 κουτιά με ηρεμιστικά χάπια σε έναν.