

Η κυβέρνηση της πόλης Σενζέν της Κίνας γνωστοποίησε πως δείγμα από κατεψυγμένες φτερούγες κοτόπουλου που εισήχθη από τη Βραζιλία, βγήκε θετικό στο τεστ για κορωνοϊό, όπως μεταδίδει το Reuters.
Οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές της κινεζικής πόλης ιχνηλάτησαν και έκαναν τεστ σε όλους όσους μπορεί να ήρθαν σε επαφή με το συγκεκριμένο προϊόν και κανένας δεν έχει βγει θετικός σημείωσε το Reuters, επικαλούμενο την τοπική κυβέρνηση.
Σημειώνεται πως χθες Τετάρτη η Κίνα ανακοίνωσε πως εντόπισε τον ιό σε πακέτα με γαρίδες που είχαν προέλθει από το Εκουαδόρ, ενώ από τον Ιούνιο αρκετές άλλες κινεζικές πόλεις έχουν επίσης αναφέρει περιστατικά με μολυσμένα θαλασσινά.
Σχετικά Νέα
FT: Σχέδια ΕΕ για υψηλότερους δασμούς στις ουκρανικές εισαγωγές
Η Ευρωπαϊκή Ένωση ετοιμάζεται να εφαρμόσει πολύ υψηλότερους δασμούς στις εισαγωγές από την Ουκρανία,.
«Πρόκληση» για την φον ντερ Λάιεν: Σήμερα το δικαστήριο της Ε.Ε αποφασίζει για τα μυστικά SMS με τον Μπουρλά για τα εμβόλια της Pfizer
Η κληρονομιά της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ως προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα αντιμετωπίσει.
Ισραήλ: Ο στρατός εξέδωσε προειδοποίηση για την εκκένωση τριών λιμανιών στην Υεμένη
Ο ισραηλινός στρατός εξέδωσε σήμερα προειδοποίηση για την εκκένωση τριών λιμανιών στην Υεμένη, τα.
Διεθνής Αμνηστία: Ο στρατός της Ουγκάντας παραβιάζει το εμπάργκο όπλων στο Νότιο Σουδάν
Το Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών είναι απαραίτητο να προχωρήσει στην ανανέωση και.