

Μια ακόμη φρικτή υπόθεση μαστροπείας με ανήλικη έρχεται στο φως, καθώς εξέδιδαν 14χρονη που έμενε σε δομή φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη.
Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε τέσσερις συλλήψεις. Συγκεκριμένα έχουν περάσει χειροπέδες σε έναν 30χρονο μαστροπό, αλλά και σε τρεις πελάτες.
Η διαλεύκανση της φρικτής υπόθεσης έγινε μετά από καταγγελία στην Αστυνομία και ενδελεχή έρευνα.
Ολα δείχνουν ότι πρόκειται για κύκλωμα μαστροπείας που εξέδιδε την 14χρονη σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο.
Το κύκλωμα εξέδιδε την 14χρονη έναντι 100 ευρώ κάθε φορά, ενώ φέρεται να την είχε πείσει να εγκαταλείψει τελείως τη δομή φιλοξενίας.
Σχετικά Νέα
-
Σεισμός στην Αμοργό: Δόνηση 4,3 Ρίχτερ
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Αμοργό στις 11.32π.μ. της Κυριακής σύμφωνα με την.
-
Αναστάτωση στα Μάλια μετά την Ανάσταση – 31χρονος ταμπουρώθηκε σε σπίτι και απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στα Μάλια, στην Κρήτη, λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση, καθώς ένας.
Πυρκαγιά σε οικία στο Τρίστρατο Άργους – Εντοπίστηκε σορός αγνώστων στοιχείων
Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία στην περιοχή Τρίστρατο.
Αναστάτωση στη Χερσόνησο: 31χρονος αλλοδαπός ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα και απειλούσε να πέσει
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, σε περιοχή της Χερσονήσου, όταν 31χρονος αλλοδαπός.