

Την ώρα που ο Φρέντι Μπελέρη παραμένει στο νοσοκομείο των φυλακών των Τιράνων, οι αλβανικές αρχές εξακολουθούν να αρνούνται τη χορήγηση άδειας για την ορκωμοσία του.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ, είναι η πρώτη φορά όπου ένας δήμαρχος εκλεγμένος παραμένει στη φυλακή και δεν του επιτρέπεται να ορκιστεί για να αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του, στην ιστορία της μεταπολίτευσης της Αλβανίας.
Μέχρι στιγμής παραμένει δήμαρχος της Χειμάρρας ο Γιώργος Κολιός, ενώ το νέο Δημοτικό Συμβούλιο έχει αναλάβει κανονικά τα καθήκοντά του.
Σχετικά Νέα
Ερντογάν: Το Ισραήλ σύρει όλο τον πλανήτη στην καταστροφή
Για κατάφωρη πρόκληση που αγνοεί το διεθνές δίκαιο κάνει λόγο ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ.
ΕΕ: Παράταση έως τον Μάρτιο του 2027 για το καθεστώς προσωρινής προστασίας σε πάνω από 4 εκατομμύρια Ουκρανούς
Τα κράτη-μέλη της ΕΕ, ομόφωνα, ενέκριναν σήμερα την παράταση, έως τον Μάρτιο του 2027,.
Μακρόν: Η Γαλλία επιβεβαιώνει το δικαίωμα του Ισραήλ να αμυνθεί – Καταδικάζει το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε την Παρασκευή, με ανάρτησή του στο X, ότι η Γαλλία καταδίκασε.
Κλείνουν οι ισραηλινές πρεσβείες σε ολόκληρο τον κόσμο
Το Ισραήλ κλείνει τις πρεσβείες του σε όλο τον κόσμο και προέτρεψε Ισραηλινούς πολίτες να παραμένουν.