

Η υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ εξετάζεται σοβαρά από την κυβέρνηση.
Σύμφωνα με το Open, το τοπίο για μία ενδεχόμενη υποψηφιότητα Μπελέρη θα ξεκαθαρίσει την ερχόμενη Τρίτη, ημέρα που θα αποφασίσει η αλβανική δικαιοσύνη τους όρους κράτησης του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας.
«Αυτή την στιγμή εμείς είμαστε στην κορύφωση της μάχης. Θέλουμε να δούμε τι θα γίνει με τον Δήμο της Χειμάρρας και να βγει μία ώρα νωρίτερα ο δήμαρχος Χειμάρρας από την φυλακή. Το αλβανικό δικαστήριο το Συνταγματικό θα κρίνει εάν θα αφήσει τα ίδια μέτρα προφυλάκισης ή θα ασκήσει κάποια άλλη μέτρα ώστε να μπορεί να βγει δήμαρχος έξω», είπε ο αδελφός του Φρέντι Μπελέρη, Λεονάρδος.
Το Μέγαρο Μαξίμου ζυγίζει τα υπέρ και τα κατά της υποψηφιότητας Μπελέρη την ώρα που ολοκληρώνει το παζλ της κατάρτισης του «γαλάζιου» ευρωψηφοδελτίου, το οποίο θα παρουσιαστεί αμέσως μετά το συνέδριο της ΝΔ στις 6 και 7 Απριλίου.
Οι υποψηφιότητες που έχουν «κλειδώσει», σύμφωνα με το Open, είναι αυτή του Πύρρου Δήμα, της Βούλας Πατουλίδου, του Γιώργου Αυτιά και της Μαρίας Σπυράκη.
Σχετικά Νέα
Σ. Φάμελλος: Κόλαφος η έκθεση της Human Rights Watch για την κυβέρνηση
Το μείζον ζήτημα της κατάστασης της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα και στοιχεία που.
Κ. Μητσοτάκης στην απονομή του βραβείου για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας: Αυτή η αναγνώριση ανήκει στον ελληνικό λαό
«Αυτή η αναγνώριση δεν είναι δική μου αποκλειστικά, διότι κατά κύριο λόγο ανήκει στον.
Απ. Τζιτζικώστας: Στόχος μας η ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη του τουρισμού μέσω ενιαίας ευρωπαϊκής στρατηγικής
Στον τομέα του τουρισμού, ο οποίος αποτελεί ίσως το πιο ανθεκτικό πεδίο επιχειρηματικής δράσης.
Η Κωνσταντοπούλου κάνει λόγο για εκβιασμούς και ζητά εξηγήσεις από τον Καρώνη για το πόρισμα
Τέμπη: Το γεγονός ότι το πόρισμα του κ. Καρώνη, από το ΕΜΠ, «δείχνει» προς τα.