

Το ενδεχόμενο εμπρησμών εξετάζουν Πυροσβεστική και ΕΛ.ΑΣ. μετά από τις φωτιές που έχουν ξεσπάσει στην Ηλεία, τις τελευταίες ημέρες.
Στην περιοχή βρίσκεται ήδη μεικτό κλιμάκιο, προκειμένου να διερευνήσει τις φωτιές που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ημέρες σε διάστημα λίγων ωρών, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ. Η στιγμή που ξέσπασαν οι πυρκαγιές, όταν δηλαδή έπνεαν ισχυροί άνεμοι, η απόσταση αλλά και ο αριθμός δημιουργούν ερωτήματα για τα αίτια.
Τις τελευταίες ημέρες έχουν ξεσπάσει φωτιές στην περιοχή Γραμματικό Πύργου Ηλείας, στον Λασιώνα και στην Ωλένη, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, με ισχυρές δυνάμεις να βρίσκονται στο σημείο. Το βράδυ της Κυριακής, δε, ξέσπασε φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Καλυβάκια, του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, στη δασική φωτιά που εκδηλώθηκε την Τετάρτη 22 Ιουλίου στις Κεχριές Κορινθίας παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις για την περιμετρική της φύλαξη.
Παράλληλα, η φωτιά στην περιοχή Γραμματικό Πύργου Ηλείας είναι οριοθετημένη και επιχειρούν 114 πυροσβέστες, 24 οχήματα, 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων. Συνδρομή παρέχουν, υδροφόρες και μηχανήματα έργου της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.