

Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα της Πέμπτης (11/07) στο δάσος Θινών, στην περιοχή του Βαρθολομιού, στην Ηλεία.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν 38 πυροσβέστες με 1 πεζοπόρο τμήμα και 14 οχήματα. Από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού 3 πυροσβεστικά αεροσκάφη.
Όπως γράφει το Patrisnews, oι πυροσβέστες προσπαθούν να οριοθετήσουν την πυρκαγιά, προκειμένου να μην εξαπλωθεί, καθώς πρόκειται για μια «πλούσια» δασική έκταση. Μέχρι στιγμής, η Πυροσβεστική επισημαίνει ότι δεν έχει γίνει κάποια αναφορά για απειλή του οικισμού που βρίσκεται στην περιοχή.
Σχετικά Νέα
Hellenic Train – ΟΣΕ: Καθυστερήσεις και αλλαγές δρομολογίων λόγω τεχνικών εργασιών
Σημαντικές καθυστερήσεις αλλά και ματαιώσεις υπάρχουν σε δρομολόγια τόσο στον υπεραστικό άξονα Αθήνα –.
Σπαρτιάτες: Αθώοι και οι 13 κατηγορούμενοι για εξαπάτηση εκλογέων
Αθωώθηκαν και οι 13 κατηγορούμενοι στη δίκη των Σπαρτιατών. Απηλλάγησαν από την κατηγορία της.
Θεσσαλονίκη: Τρεις νεαροί οι δράστες της επίθεσης σε βάρος δύο ανηλίκων στα Διαβατά
Εξιχνιάσθηκε έπειτα από έρευνα αστυνομικών του Α.Τ. Δέλτα, περιστατικό επίθεσης σε βάρος δύο ανηλίκων.
Βουλή: Νέα ποινική δικογραφία για τα Τέμπη ύστερα από μήνυση συγγενών
Νέα ποινική δικογραφία για την υπόθεση των Τεμπών διαβιβάστηκε χθες στη Βουλή, σύμφωνα με.