Φωτιά στην Πάτρα: Προσήχθη γυναίκα που φέρεται να απειλούσε ότι θα κάψει την περιοχή του Γηροκομείου

Μια γυναίκα προσήχθη από την Αστυνομία ως ύποπτη για τη φωτιά που ξέσπασε στην Πάτρα το μεσημέρι της Τρίτης (9.7.24). Η καταγγελία έγινε από συγγενικό της πρόσωπο.

Σύμφωνα με το tempo24, η γυναίκα ηλικίας 40-45 ετών απειλούσε χθες Δευτέρα ότι θα κάψει το Κωνσταντοπούλειο και την περιοχή του Γηροκομείου όπου σήμερα εκδηλώθηκε η φωτιά από την οποία κάηκαν σπίτια και προκλήθηκαν ζημιές στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα προσήχθη από άνδρες της ΟΠΚΕ και κλιμάκιο της Ασφάλειας Πατρών στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα και βρίσκεται στο Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

Η υπόθεση ερευνάται από αξιωματικούς της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

Κάηκαν σπίτια και αυτοκίνητα – Μεταφέρθηκαν σε άλλα νοσοκομεία τα παιδιά από το «Καραμανδάνειο»
Η φωτιά είχε ως συνέπεια να ανασταλεί η λειτουργία του Καραμανδάνειου νοσοκομείου.

Η φωτιά στην κυριολεξία έγλειψε το νοσοκομείο, ενώ οι φλόγες μπήκαν στο τρίτο όροφο του Καραμανδανείου, αλλά η επέμβαση όλων ήταν άμεση. Με απόφαση του διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννη Καρβέλη, η λειτουργία του «Καραμανδάνειου» νοσοκομείου Παίδων της Πάτρας αναστέλλεται μέχρι νεωτέρας.

Η απόφαση ελήφθη κατά την διάρκεια έκτακτης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε, λόγω των προβλημάτων από την φωτιά στην περιοχή Γηροκομείου.

Επίσης, στην ίδια σύσκεψη αποφασίστηκε να επισκεφθεί αύριο το νοσοκομείο κλιμάκιο τεχνικών, ώστε να αποτιμήσει την έκταση των ζημιών που προκληθεί και να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες για την αποκατάστασή τους.

Τα παιδιά που νοσηλεύονταν στο Καραμανδάνειο μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο Γενικό Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» και στο ΠΓΝΠ.

Να σημειωθεί ότι οι φλόγες «έγλειψαν» αυλές σπιτιών προκαλώντας ζημιές στα κτίρια. Επίσης, κάηκαν ολοσχερώς και κάποια αυτοκίνητα, καθώς οι ιδιοκτήτες τους δεν μπόρεσαν να τα απομακρύνουν, καθώς προσπαθούσαν να σώσουν τα σπίτια

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα