

Τραγική ήταν η εξέλιξη για τον 38χρονο κτηνοτρόφο που αγνοούταν από το μεσημέρι της Κυριακής (23/7) όταν συγγενικά του πρόσωπα ενημέρωσαν τις αρχές ότι αδυνατούσαν να τον εντοπίσουν, ενώ η φωτιά είχε ξεκινήσει να καίει στο χωριό Πλατανιστός του δήμου Καρύστου.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, ο 38χρονος όταν είδε τους καπνούς ανησύχησε για την ασφάλεια του κοπαδιού του και μετέβη στο ποιμνιοστάσιό του προκειμένου να φροντίσει τα ζώα του.
Έκτοτε, δεν έδωσε σημάδια ζωής, με τις αρχές να πραγματοποιούν έρευνα για τον εντοπισμό του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το ποιμνιοστάσιό του κάηκε από τη φωτιά.
Η αναζήτησή του από τις πυροσβεστικές δυνάμεις και συγγενικά του πρόσωπα δεν είχαν αποτελέσματα μέχρι το απόγευμα της Τρίτης (25/7), όπου οι αρχές γνωστοποίησαν ότι εντοπίστηκε το απανθρακωμένο σώμα του μέσα σε καλύβα στην περιοχή Ομαλή, ψηλά στο βουνό όπου υπάρχουν ανεμογεννήτριες.
Το σώμα του 41χρονου εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης, ενώ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο και στη συνέχεια οι αρχές διέταξαν νεκροψία – νεκροτομή ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.
Σχετικά Νέα
-
Σεισμός στην Αμοργό: Δόνηση 4,3 Ρίχτερ
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Αμοργό στις 11.32π.μ. της Κυριακής σύμφωνα με την.
-
Αναστάτωση στα Μάλια μετά την Ανάσταση – 31χρονος ταμπουρώθηκε σε σπίτι και απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στα Μάλια, στην Κρήτη, λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση, καθώς ένας.
Πυρκαγιά σε οικία στο Τρίστρατο Άργους – Εντοπίστηκε σορός αγνώστων στοιχείων
Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία στην περιοχή Τρίστρατο.
Αναστάτωση στη Χερσόνησο: 31χρονος αλλοδαπός ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα και απειλούσε να πέσει
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, σε περιοχή της Χερσονήσου, όταν 31χρονος αλλοδαπός.