

Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 16:00 του Σαββάτου σε δύσβατο σημείο ανάμεσα στα χωριά Μακρυμάλλι και Πλατάνα, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία.
Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Χαλκίδας και εθελοντές από τα Ψαχνά, επιχειρώντας να θέσουν υπό έλεγχο τις φλόγες.
Οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με τις δυσμενείς συνθήκες της περιοχής, καθώς το ανάγλυφο του εδάφους δυσκολεύει την πρόσβαση και την κατάσβεση.
Οι αρχές εφιστούν την προσοχή στους κατοίκους της περιοχής, ενώ παραμένει άγνωστη η αιτία της πυρκαγιάς.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.