

Για λόγους προστασίας μεταφέρθηκαν κάποια αντικείμενα χτες το βράδυ από το Τατόι, όπου ως αργά βρισκόταν και η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, μετά την εσπευσμένη επιστροφή της από την περιοδεία της στις Κυκλάδες.
Αν και η καταστροφική πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη και στη γύρω περιοχή δεν άγγιξε τον εσωτερικό πυρήνα του πρώην βασιλικού κτήματος, η μεταφορά των αντικειμένων έγινε προληπτικά. Το έργο της μεταφοράς ανέλαβε η Πολιτική Προστασία σε συνεργασία με το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, όπως έγινε γνωστό χτες από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος κατά την έκτακτη ενημέρωση για την εξέλιξη των πυρκαγιών πληροφόρησε ότι σε συνεργασία με το ΥΠΠΟΑ και την υπουργό, έχει ληφθεί ιδιαίτερη μέριμνα για την προληπτική μεταφορά και απομάκρυνση έργων μεγάλης αξίας από το Τατόι.
Σημειώνεται ότι στο Τατόι βρίσκονται χιλιάδες κινητά αντικείμενα, όπως άμαξες, πολυτελή αυτοκίνητα, έργα τέχνης, έπιπλα – αντίκες και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Φύλαξη στον σιδηροδρομικό σταθμό Αλεξάνδρειας Ημαθίας κατά την προσέλευση και αποχώρηση μαθητών του ΕΠΑΛ
Στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, δύο μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό μαθητή από διερχόμενο τρένο, τοποθετήθηκε.
Αμαλιάδα: Εξιχνιάστηκε απάτη 12.400 ευρώ – Έστειλε τα χρήματα αλλά δεν παρέλαβε ποτέ τα προϊόντα που συμφώνησαν
Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ήλιδας, απάτη.
Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία στα πανεπιστήμια
Ολοκληρώθηκαν οι φοιτητικές εκλογές χωρίς να λείψουν ούτε φέτος οι καταγγελίες για παρατυπίες στη.
ΕΣΥ: Αυτές είναι 10 παρεμβάσεις που γίνονται προς όφελος του πολίτη
Τις 10 παρεμβάσεις που δρομολογεί το Υπουργείο Υγείας για την περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών.