

Η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σήμερα (18.7.2023) το απόγευμα στη Ρόδο είναι ακόμα σε εξέλιξη και η πύρινη λαίλαπα δεν λέει να κοπάσει παρά την τεράστια προσπάθεια των πυροσβεστικών δυνάμεων και των εθελοντών.
Η φωτιά στη Ρόδο ξέσπασε σε δασική έκταση μεταξύ των κοινοτήτων Απολλώνων και Λαέρμων και δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο ως τώρα.
Όπως όλα δείχνουν η μάχη των πυροσβεστών και των εθελοντών με τις φλόγες θα συνεχιστεί όλη τη νύχτα.
«Η φωτιά είναι μεγάλη», δήλωσε νωρίτερα στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, Νικήτας Βενιός.
Στο σημείο μετέβη από την πρώτη στιγμή και ο Αντιπεριφερειάρχης Ρόδου, Χρήστος Ευστρατίου, αλλά και πολλοί εθελοντές.
Σχετικά Νέα
Αλλεπάλληλα ιστορικά υψηλά για τον χρυσό – Ξεπέρασε και το ορόσημο των 3.500 δολαρίων
Οι τιμή του χρυσού “εκτοξεύθηκε” σε νέο ιστορικό υψηλό, αγγίζοντας το κρίσιμο ορόσημο των.
Nα αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ, ζήτησε ο «αρχιτέκτονας» της εθνικής ασφάλειας του Κρεμλίνου
Ένας από τους κορυφαίους συμβούλους του Κρεμλίνου, ο Νικολάι Πατρούσεφ, δήλωσε ότι θα πρέπει.
Κορκίδης: Οι 3 λόγοι της αύξησης τζίρου κατά το φετινό Πάσχα
Ενθαρρυντική είναι η πρώτη αποτίμηση της πασχαλινής αγοράς, τόσο για την έναρξη όσο και.
Ξεκίνησε η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Αυξημένα τα μέτρα της Τροχαίας
Ο σχεδιασμός πραγματοποιήθηκε βάσει του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για πλήρη και συνεχή.