

Εξαιτίας της περιορισμένης ορατότητας από τη φωτιά στην περιοχή Χράνοι Αρκαδίας (που ξεκίνησε από Μεσσηνία) διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας και συγκεκριμένα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 198,6 και 210,6.
Σχετικά με τη φωτιά στην περιοχή Χράνοι πρόκειται, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, για πύρινο μέτωπο που επεκτάθηκε από την πυρκαγιά στην Μέλπεια Μεσσηνίας και στην περιοχή επιχειρούν επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις.
Όσον αφορά στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σύμφωνα με την αστυνομία, όση ώρα θα παραμένει κλειστό τμήμα του αυτοκινητόδρομου η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης-Καλαμάτας, στα εξής σημεία:
– Στο 199ο χιλιόμετρο του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα (κόμβος Παραδείσια) για τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση προς Καλαμάτα.
– Στην παλαιά εθνική οδό Καλαμάτας-Τρίπολης, στο ύψος της κοινότητας Αλλαγή Μεσσηνίας, πριν από την είσοδο στον αυτοκινητόδρομο, για τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα.
Επιπλέον, σύμφωνα με την αστυνομία, στις προαναφερόμενες χιλιομετρικές θέσεις, όπως και στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης-Καλαμάτας, θα ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας και θα ακινητοποιούνται όλα τα φορτηγά αυτοκίνητα και βαρέα οχήματα, ωφέλιμου φορτίου άνω των 1,5 τόνου.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Ουρές χιλιομέτρων στα διόδια Μαλγάρων, καθώς επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιστροφή των εκδρομέων που εγκατέλειψαν τη Θεσσαλονίκη για να περάσουν.
Τραγωδία στο Πειραιά: 19χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα
Ο 19χρονος ανασύρθηκε από την παραλία Βοτσαλάκια στον Πειραιά χωρίς τις αισθήσεις του Σύμφωνα.
Συνελήφθη άνδρας για απόπειρα αρπαγής τριών ανηλίκων στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας
Ένας αλλοδαπός άνδρας συνελήφθη στο Θέρμο της Αιτωλοακαρνανίας, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής,.
Μαρκόπουλο: Ένοπλη ληστεία με λεία 20.000 ευρώ σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα(21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στον Μαρκόπουλο,.