

Χωρίς ενεργό μέτωπο είναι η φωτιά στα Κρέστενα Ηλείας με την κατάσταση να παρουσιάζει σημαντική βελτίωση σε σχέση με την Κυριακή (24.07.2022).
«Πολύ καλύτερη είναι η εικόνα που παρουσιάζει η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες στην περιοχή, Μακρίσια, του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων», ανέφερε στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Βασίλης Γιαννόπουλος, μεταφέροντας την ενημέρωση που έχει από την πυροσβεστική.
Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, «δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο αυτήν την στιγμή», επισημαίνοντας ταυτόχρονα, ότι «σε δύο σημεία και συγκεκριμένα στις περιοχές Σκιλλουντία και Γρύλος επιχειρούν πεζοπόρα τμήματα και μηχανήματα έργου της περιφέρειας, ώστε να αποκλειστεί ο κίνδυνος αναζωπυρώσεων».
Επίσης, όπως είπε, «οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δεν είναι ισχυροί και όπως έχω ενημερωθεί, πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με ένταση περίπου στα τέσσερα μποφόρ».
Να σημειωθεί ότι στην περιοχή εξακολουθούν να επιχειρούν ισχυρές επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις, που αποτελούνται από περίπου 160 πυροσβέστες με επτά ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και περισσότερα από 60 οχήματα, καθώς και οκτώ αεροπλάνα και ελικόπτερα, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά και να αντιμετωπίσουν τις όποιες αναζωπυρώσεις μπορεί να σημειώνονται.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση επτά ετών σε άνδρα που οδηγούσε μεθυσμένος και παρέσυρε ζευγάρι και το παιδί τους
Καταδικάστηκε ο οδηγός που παρέσυρε πριν από έναν χρόνο με το αυτοκίνητό του μία έγκυο γυναίκα, τον σύζυγό της και το δίχρονο.
Στα ίδια επίπεδα με πέρσι ο αριθμός εισακτέων στα ΑΕΙ
Στους 68.788 θα ανέλθει ο συνολικός αριθμός εισακτέων σπουδαστών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το.
Συνελήφθησαν τρία άτομα που έκλεβαν κινητά τηλέφωνα από καταστήματα – Προσποιούνταν τους διανομείς
Μέσα από ανακοίνωσή της, η ΕΛ.ΑΣ γνωστοποίησε ότι τρεις άνδρες συνελήφθησαν για κλοπές κινητών τηλεφώνων από καταστήματα και.
Τραγωδία στην Ηλεία: Αυτοψία στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο 4χρονος – Διερευνώνται ο συνθήκες της μοιραίας πτώσης
Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αρχών για να εξακριβωθούν πλήρως οι συνθήκες.