Φωτιά σε πλοίο στην Κέρκυρα: Επιβάτης έζησε τον ίδιο εφιάλτη και στο Norman Atlantic

Μία απίστευτη ιστορία έρχεται από το φλεγόμενο πλοίο που βρίσκεται κοντά στη Κέρκυρα, καθώς ένας από τους επιβάτες έζησε ακριβώς τον ίδιο εφιάλτη το 2014, στο Norman Atlantic, το οποίο έπιασε φωτιά εν πλω στις 28 Δεκεμβρίου του 2014, στο στενό του Οτράντο, στην Αδριατική Θάλασσα, με αποτέλεσμα 11 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και κάποιοι να μη βρεθούν ποτέ…

Ο άνδρας μίλησε στην εκπομπή «Tlive», με την Τατιάνα Στεφανίδου, εξιστορώντας την απίστευτη εμπειρία που έζησε… δυο φορές, λέγοντας πως η φωτιά στο πλοίο Euroferry Olympia ξέσπασε τις βραδινές ώρες, όμως η αντίδραση του πληρώματος ήταν γρήγορη.

Μάλιστα, χαρακτήρισε «τυχερό» τον εαυτό του, ενώ εξύμνησε το πλήρωμα του πλοίου, το οποίο έδρασε γρήγορα και απομάκρυνε τους επιβάτες.

«Το βράδυ βγαίνουμε από την Ηγουμενίτσα κοντά στις 2, όμως στις 3.30 μας ξύπνησαν και είπαν ότι καίγεται το καράβι. Τουλάχιστον ήταν οργανωμένα (σ.σ. εννοεί την απομάκρυνση των επιβατών)», είπε χαρακτηριστικά.

«Το πλήρωμα ήταν ψύχραιμο και βγήκαμε αμέσως», προσθέτει ο ίδιος, ενώ τόνισε ακόμα πως «αισθάνομαι τυχερός, γιατί γλίτωσα την ζωή μου. Το επαγγελματικό κομμάτι όμως μένει πίσω».

Το τελευταίο σχόλιο έχει να κάνει με το ότι το φορτηγό του έχει καεί και μάλιστα είναι το δεύτερο όχημα που καίγεται σε λίγα χρόνια…

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα