«Φωτιά» έχει πάρει το παρασκήνιο για τη μονομαχία Ανδρουλάκη-Παπανδρέου

Με τους δύο μονομάχους Νίκο Ανδρουλάκη και Γιώργο Παπανδρέου και με έντονο παρασκήνιο, στελέχη όλων των υποψηφίων συζητούν, τι θα κάνουν και με ποιον θα πάνε τη δεύτερη Κυριακή των εσωκομματικών εκλογών.

Οι αριθμοί του εκλογικού αποτελέσματος φαίνεται δύσκολο να ανατραπούν και να αλλάξει το αποτέλεσμα, ωστόσο όπως λένε στο επιτελείο του Γιώργου Παπανδρέου, όπου τέθηκε στο τραπέζι ακόμη και το να μην κατέβει στο δεύτερο γύρο των εκλογών, η μάχη που δεν δίνεται δεν θεωρείται χαμένη.

Από την άλλη, οι επιτελείς του Νίκου Ανδρουλάκη, που σάρωσε κυριολεκτικά στο εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής, είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν και γι’ αυτό το λόγο οργανώνονται, με στόχο την επικράτηση του κ. Ανδρουλάκη την επόμενη Κυριακή για να γίνει ο ίδιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Την ίδια ώρα, συναντήσεις επί συναντήσεων, με τον Ανδρέα Λοβέρδο να ανακοινώνει αύριο, Τρίτη τις προθέσεις του σε ό,τι αφορά το τι θα κάνει και ποιον από τους δύο υποψηφίους θα υποστηρίξει. Ωστόσο, δείγμα των προθέσεων του είναι η αναφορά της Χαράς Κεφαλίδου, βουλευτή του ΚΙΝΑΛ που είχε ταχθεί υπέρ του κ. Λοβέρδου, ότι θα ψηφίσει τους νεότερους.

Οι επιτελείς του Γιώργου Παπανδρέου η αλήθεια είναι ότι δεν περίμεναν αυτή την ανατροπή, καθώς θεωρούσαν ότι ο ίδιος θα ήταν πρώτος και δεύτερος ο κ. Ανδρουλάκης, κάτι το οποίο όμως διαψεύστηκε παταγωδώς.

Αυτή την ώρα στο επιτελείο του πρώην πρωθυπουργού φαίνεται να υπάρχουν δύο απόψεις, εκείνες που του λένε προχώρα για την επόμενη Κυριακή διεκδικώντας την ηγεσία από το κ. Ανδρουλάκη, και εκείνες που υποστηρίζουν ότι θα έπρεπε ήδη να μην είχε ανακοινώσει με δήλωσή του το βράδυ των εκλογών ότι θα διεκδικήσει την ηγεσία στο δεύτερο γύρο των επαναληπτικών εσωκομματικών εκλογών στις 12 Δεκεμβρίου.

Σε κάθε περίπτωση, ο ίδιος έχει ξεκινήσει σειρά τηλεφωνημάτων και συναντήσεων. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Λοβέρδο, με τον οποίο σκοπεύει να συναντηθεί.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα