

Πολύ καλή πορεία καταγράφεται στον ρυθμό υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος, δεδομένου ότι μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί 100.000 δηλώσεις και η διαδικασία εξελίσσεται χωρίς προβλήματα.
Αυτό αναφέρθηκε στην συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Κωνσταντίνος Κόλλιας με τον υφυπουργό Οικονομικών, Γιώργο Κώτσηρα και τον διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργο Πιτσιλή.
Η πορεία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων και η ευρύτερη συνεργασία μεταξύ του επιμελητηρίου και της πολιτεία ήταν το θέμα της συνάντησης και όπως αναφέρει ανακοίνωση «καταγράφηκε η πολύ καλή πορεία στον ρυθμό υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος, δεδομένου ότι μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί 100.000 δηλώσεις, αλλά και η χωρίς προβλήματα διαδικασία».
Επιπλέον, συζητήθηκαν τρόποι για την ακόμα πιο αποτελεσματική λειτουργία της θεσμοθετημένης επιτροπής, με τη συμμετοχή εκπροσώπων του υπουργείου Οικονομικών, της ΑΑΔΕ και του ΟΕΕ. Στόχος είναι τόσο η δυνατόν ταχύτερη επίλυση των όποιων θεμάτων προκύπτουν, όσο και ο εποικοδομητικότερος διάλογος, μέσω ανταλλαγής απόψεων και κατάθεσης προτάσεων για τη βελτίωση του φορολογικού περιβάλλοντος.
Σχετικά Νέα
Πούτιν: Για πρώτη φορά ανοιχτός σε «διμερείς συνομιλίες» με το Κίεβο
Ανακοινώνοντας το τέλος της πασχαλινής «εκεχειρίας», ο Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι η Μόσχα «θα.
Πάπας Φραγκίσκος: Ηγέτες από ολόκληρο τον κόσμο τον αποχαιρετούν
Η είδηση του θανάτου του Πάπα Φραγκίσκου σκόρπισε παγκόσμια θλίψη και συγκίνηση. Από την.
SOS για τη Σαντορίνη: Τα υποθαλάσσια ηφαίστεια είναι ικανά για μεγάλες εκρήξεις
Μπορεί οι αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις οι οποίες για μήνες ταρακούνησαν τις νοτιοανατολικές Κυκλάδες, με.
Πώς θα κυμανθεί το επόμενο διάστημα η τιμή των καυσίμων
Ο Γιώργος Ασμάτογλου, πρώην πρόεδρος πρατηριούχων και εμπόρων καυσίμων μίλησε στο Open και εξήγησε.