

Την βαθύτατη λύπη της για τη φωτιά στη Μόρια εξέφρασε με ανάρτησή της η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν ενώ παράλληλα γνωστοποίησε ότι επικοινώνησε με τον κ Μαργαριτη Σχοινά και του ζήτησε άμεσα να μεταβεί στην Ελλάδα.
Η κ. Φον ντερ Λάιεν τόνισε ότι προτεραιότητά μας πρέπει να είναι η ασφάλεια όσων έχασαν τη στέγη τους από τη χτεσινή καταστροφή σημειώνοντας ότι η Κομισιόν είναι έτοιμη να συνδράμει.
Σχετικά Νέα
Ένας αγώνας εξουσίας στο Βατικανό ξεκινά: Θα βγει από το κονκλάβιο ένας «αντι Φραγκίσκος» πάπας;
Καθώς ο Πάπας Φραγκίσκος «επέστρεψε στο σπίτι του Πατέρα» όπως ανακοίνωσε ο Ιρλανδοαμερικανός καρδινάλιος.
Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν ένα νέο χρώμα
Χρησιμοποιώντας μια πρωτοποριακή τεχνική μια ομάδα επιστημόνων κατάφερε να διεγείρει συγκεκριμένα φωτοευαίσθητα κύτταρα του.
Μιανμάρ: Η στρατιωτική χούντα παρέτεινε έως τις 30 Απριλίου την κατάπαυση του πυρός μετά τον φονικό σεισμό
Η χούντα της Μιανμάρ ανακοίνωσε ότι παρατείνει έως τις 30 Απριλίου την κατάπαυση του.
Οι τελευταίες ώρες του Πάπα Φραγκίσκου, μετά την εμφάνισή του την Κυριακή του Πάσχα
Την Κυριακή του Πάσχα, ο 88χρονος βαριά άρρωστος και εμφανώς καταβεβλημένος Πάπας Φραγκίσκος αψήφησε.