

Προφυλακιστέοι για το σκάνδαλο της Folli Follie κρίθηκαν οι Δημήτρης Κουτσολιούτσος και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος μετά τις απολογίες τους στην 35η ανακρίτρια Κωνσταντίνα Αλεξοπούλου και οδηγήθηκαν στις φυλακές.
Την προφυλάκιση γλύτωσε η Καίτη Κουτσολιούτσου.
Πατέρας και γιος απολογήθηκαν για πέντε κακουργήματα, που περιλαμβάνουν απάτη εις βάρος του επενδυτικού κοινού, ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος, χειραγώγηση αγοράς, εγκληματική οργάνωση και πλαστογραφία.
Η Καίτη Κουτσολιούτσου απολογήθηκε για τρία κακουργήματα, ήτοι αυτά της απάτης, του ξεπλύματος χρήματος και της χειραγώγησης μετοχών.
Τα απολογητικά υπομνήματα των Δημήτρη Κουτσολιούτσου και Τζώρτζη Κουτσολιούτσου δεν στάθηκαν αρκετά για να αντικρούσουν τα βαριά κατηγορητήρια που αντιμετωπίζουν και η 35η ανακρίτρια Κωνσταντίνα Αλεξοπούλου αποφάσισε την προφυλάκισή τους.
Μεταξύ άλλων απολογήθηκαν για τους πλασματικούς οικονομικούς ισολογισμούς της Folli Follie, την εξαπάτηση του επενδυτικού κοινού και τις πλαστογραφίες τραπεζικών εγγράφων.
Με την προφυλάκιση των ιδρυτών και πρώην Διοικούντων της Folli η υπόθεση του σκανδάλου και απόδοση δικαιοσύνης μπαίνουν σε μια τροχιά μετά από 28 μήνες αργών διαδικασιών.
Σχετικά Νέα
Στο «κόκκινο» η Wall Street: Σημαντικές απώλειες με φόντο την επίθεση Τραμπ στον Πάουελ
Υποχωρούν εκ νέου τη Δευτέρα όλοι οι βασικοί δείκτες στη Wall Street, καθώς οι.
Απώλειες άνω του 2% για το πετρέλαιο, εν μέσω μηνυμάτων για πρόοδο στις συνομιλίες ΗΠΑ – Ιράν
“Βουτιά” άνω του 2% γνώρισε το πετρέλαιο, εν μέσω ενδείξεων προόδου στις συνομιλίες μεταξύ.
Σε νέα ιστορικά υψηλά “εκτοξεύθηκε” ο χρυσός, πάνω από τα 3.400 δολάρια
Πάνω από τα 3.400 δολάρια “σκαρφάλωσε” ο χρυσός, φθάνοντας σε νέα ιστορικά υψηλά, καθώς.
Στάση αναμονής για τον κλάδο της επιτραπέζιας ελιάς και του ελαιολάδου με φόντο τους δασμούς Τραμπ
Στάση αναμονής τηρούν οι κλάδοι της επιτραπέζιας ελιάς και του τυποποιημένου ελαιόλαδου μετά και.