Φολέγανδρος: Συγκλονίζει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς – «Μην μεγαλώσετε έτσι τους γιους σας»

Σπαρακτική έκκληση απηύθυνε η μητέρα της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της.

«Μην μεγαλώσετε έτσι τους γιους σας, δεν πρέπει. Σας παρακαλώ», είπε στον ΣΚΑΙ δηλώνοντας συγκλονισμένη για την απώλεια του παιδιού της.

«Το μόνο που μπορώ να σας πω για το παιδί μου είναι ότι ήταν ένα αξιόλογο πλάσμα. Ένας επιστήμονας, ένα δώρο για μένα, για την οικογένειά μου, για τα αδέλφια της, για τον τόπο που ζούμε, για την επιστήμη της. Ενα εξαιρετικό πλάσμα και υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που μόνο άνανδρους μπορώ να τους χαρακτηρίσω και αλήτες που όταν πέρνουν ένα κορίτσι σε διακοπές αντί να το προστατεύσουν του φέρονται με αυτόν τον τρόπο», ανέφερε.

«Δεν πιστεύω στην κακιά στιγμή. Πιστεύω σε κακούς ανθρώπους. Θέλω ηρεμία να τιμήσω το παιδί μου. Δεν άξιζε αυτό το πράγματα. Της αφαίρεσε τη ζωή με πόνο. Να μην φύγουν άλλα κορίτσια. Περάστε αυτό το μήνυμα να μην ξαναπέσει καμία Γαρυφαλλιά τα χέρια ενός τέτοιου άνδρα. Μάθετε στα αγόρια σας να φέρονται με ανδρισμό», πρόσθεσε σε άλλο σημείο.

Η τραγική μάνα ανέφερε ότι ο σέβεται και τον πόνο της μητέρας του 30χρονου καθώς καταλαβαίνει τον πόνο.

Με δάκρυα στα μάτια ανέφερε ότι έσπασε ο συνδετικός κρίκος, καθώς η Γαρυφαλλιά αποτελούσε το πρώτο από τα τρία της παιδιά.

«Είναι φονιάς, μου σκότωσε το κορίτσι», είπε ο πατέρας της 26χρονης, ο οποίος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα