

Την απόφαση της κυβέρνησης να λειτουργήσουν τα σχολεία με τηλεκπαίδευση αύριο και μεθαύριο σχολιάζει με δήλωσή του ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Φίλης.
«Με την κυβέρνηση υπόλογη για όσα ζήσαμε και ζούμε ακόμα, με εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες παγιδευμένους στο κρύο, το σκοτάδι και την απομόνωση, το υπουργείο Παιδείας επιχειρεί κατά το σύστημά του, ένα επικοινωνιακό αντιπερισπασμό», σημειώνει ο Ν. Φίλης, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «για να τραβήξει την προσοχή από όσα συμβαίνουν στις περιοχές που έχουν πληγεί, σε σπίτια, δρόμους, νοσοκομεία, διατάζει να λειτουργήσει τηλεκπαίδευση».
«Να φανούν όλα «κανονικά»! Με προφορικές εντολές και απειλές σε όποιον δεν πειθαρχήσει, σε όποιον δεν μπορεί να πάει στο αποκλεισμένο σχολείο, σε όποιον δεν έχει σπίτι του εξοπλισμό, δίκτυο, θέρμανση, ακόμα και ρεύμα!», δηλώνει χαρακτηριστικά.
«Η κυρία Κεραμέως πιστεύει ότι η μετάβαση από τη δια ζώσης διδασκαλία στην τηλεκπαίδευση, είναι ένα τεχνικό θέμα, ένα κουμπί που πατάει κανείς on-off!», συνεχίζει ο Ν. Φίλης , υπογραμμίζοντας ότι «Επιμένει να εφαρμόζει την πλατφόρμα της Cisco ενώ δεν έχει συμμορφωθεί πλήρως στην απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα». «Συμπαραστεκόμαστε σε όσους εκπαιδευτικούς, ακολουθώντας τις αποφάσεις της ΟΛΜΕ, υποστούν διώξεις επειδή αρνούνται να εφαρμόσουν παράνομες προφορικές εντολές», αναφέρει και καταλήγει:
«Η πολιτική βαρυχειμωνιά, η κυβερνητική χρεοκοπία παντού, και στο χώρο της εκπαίδευσης, πλήττει τα σχολεία, τη νεολαία και τους εκπαιδευτικούς με πολλαπλούς τρόπους. Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να απομακρυνθεί το ταχύτερο».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Ο Τραμπ ανακοίνωσε συμφωνία Ινδίας και Πακιστάν «για πλήρη και άμεση κατάπαυση του πυρός»
Μετά από την τέταρτη ημέρα των εκατέρωθεν επιθέσεων Ινδίας κια Πακιστάν κατά στρατιωτικών εγκαταστάσεων,.
ΗΠΑ: Επίσκεψη της πολιτικής ηγεσίας του υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας στα κεντρικά γραφεία της ExxonMobil και της Cheniere Energy
Τις κεντρικές εγκαταστάσεις της ExxonMobil στο Τέξας των ΗΠΑ, επισκέφθηκαν χθες, Παρασκευή 9 Μαΐου,.
Σ. Φάμελλος: «Το καθεστώς Μητσοτάκη πρέπει να φύγει» – Προαγγελία καταστατικών αλλαγών στον ΣΥΡΙΖΑ
«Η άδικη πολιτική Μητσοτάκη δεν είναι μονόδρομος, υπάρχει διέξοδος, και είναι προοδευτική, είναι το.
Αδ. Γεωργιάδης: Επιτυχημένη μεταμόσχευση ήπατος στο Λαϊκό – Προτεραιότητα η ενίσχυση της μεταμοσχευτικής δράσης στη χώρα
Σε επιτυχημένη μεταμόσχευση ήπατος υπεβλήθη την Παρασκευή 9 Μαΐου μια 48χρονη ασθενής, που έπασχε.