

Νέες προειδοποιήσεις για την αμερικανική οικονομία απηύθυνε η Fed, σημειώνοντας ότι ενδέχεται να επιβραδυνθεί περισσότερο από ότι αναμένεται.
O αξιωματούχος της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ, Τζέιμς Μπάλαρντ, δήλωσε ότι το παγκόσμιο εμπόριο και άλλα ρίσκα παραμένουν υψηλά για την οικονομία.
Ως εκ τούτου, η Fed μπορεί να επιλέξει «να προσφέρει στην πορεία επιπρόσθετη νομισματική χαλάρωση, αλλά οι αποφάσεις θα λαμβάνονται σε κάθε συνεδρίαση ξεχωριστά», σημείωσε ο ίδιος.
Σύμφωνα με το CNBC, ο κ. Mπάλαρντ τόνισε πως η εμπορική κόντρα ΗΠΑ-Κίνας άνοιξε το «κουτί της Πανδώρας» και απειλεί να αντιστρέψει το ελεύθερο εμπόριο.
Αναφορικά με τα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσει η Fed σε μια πιθανή ύφεση, ανέφερε ότι υπάρχει η λύση της μείωσης των επιτοκίων σε μηδενικά επίπεδα και της επανέναρξης των αγορών στοιχείων ενεργητικού.
Σχετικά Νέα
Αντίποινα ΕΕ στους δασμούς Τραμπ: Οι φόβοι ότι το σχέδιο φον ντερ Λάιεν να φορολογήσει τους τεχνολογικούς κολοσσούς θα αποτύχει
Μετά τον καταιγισμό «αμοιβαίων» δασμών που εξήγγειλε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατά δεκάδων.
Η Ρωσία βλέπει «πρόοδο» στις συνομιλίες για την Ουκρανία μετά την προειδοποίηση των ΗΠΑ
Η Ρωσία εκτόξευσε νέα επίθεση με πυραύλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη κατά της Ουκρανίας.
Υεμένη: 58 νεκροί και περισσότεροι από 100 τραυματίες από αμερικανικά πλήγματα στο λιμάνι Ρας Ίσα
Αεροπορικά πλήγματα των ΗΠΑ έπληξαν το λιμάνι καυσίμων Ρας Ίσα την Πέμπτη στα δυτικά της χώρας, προκαλώντας τον.
Στο ΦΕΚ η ανακήρυξη της ΑΟΖ με την Ιταλία
Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως το Προεδρικό Διάταγμα σύμφωνα με το οποίο «ανακηρύσσεται από.