

Παραμονή Πρωτοχρονιάς σήμερα και σε όλα σχεδόν τα φαρμακεία της Αθήνας αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας παρατηρούνται ουρές, έως και δεκάδων μέτρων, προκειμένου οι πολίτες να κάνουν rapid test ή να προμηθευτούν self test ενόψει του ρεβεγιόν, που έρχεται στη σκιά της μετάλλαξης Όμικρον, μετά από νέο ρεκόρ κρουσμάτων κορωνοϊού.
Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ ο Κωνσταντίνος Λουράντος, πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, πολλοί πολίτες προσήλθαν στο φαρμακείο του για να αγοράσουν επιπλέον test, είτε γιατί πρόκειται να επισκεφθούν συγγενικά ή φιλικά τους σπίτια, είτε γιατί είχαν επαφή με κρούσμα και θέλουν να επιβεβαιώσουν αν είναι θετικοί ή αρνητικοί. Κυρίως είναι νεαρά άτομα, γιατί θέλουν να βγουν έξω, ωστόσο, όπως είπε, έχει δημιουργηθεί πανικός στους ανθρώπους μετά την αυξανόμενη πορεία των κρουσμάτων.
Ο κ. Λουράντος συμπλήρωσε πως πηγαίνουν στο φαρμακείο του και μεγαλύτερης ηλικίας άνθρωποι για να κλείσουν και ραντεβού για εμβολιασμό.
Ουρές σημειώνονται και σε Κέντρα Υγείας για τη διεξαγωγή rapid test.
Πηγή: ΕΡΤ
Σχετικά Νέα
Μαρκόπουλο: Ένοπλη ληστεία με λεία 20.000 ευρώ σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα(21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στον Μαρκόπουλο,.
Δημογραφικό: Τα «καμπανάκια» χτυπούν ασταμάτητα
Το ενημερωτικό δελτίο του Ινστιτούτου Δημογραφικών Ερευνών και Μελετών (ΙΔΕΜ) για το δημογραφικό με.
Αρχιεπίσκοπος Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας: Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε όραμα ειρήνης, βελτίωσης, αδελφότητας και αγάπης
«Τα 12-13 χρόνια της αρχιερατείας του Πάπα Φραγκίσκου ήταν γόνιμα σε διάφορους τομείς. Επεδίωξε.
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.